نسخه چاپی

تهران در زمره ۱۰شهر آلوده دنیا قرار دارد

عضو كمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر گفت: تهران در زمره ۱۰شهر آلوده دنیا قرار دارد كه متأسفانه هیچ اقدام مثبتی برای رفع آلایندگی آن انجام نگرفته است.

به گزارش نما به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد حقانی عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر با بیان اینکه تهران در رده ۱۰شهر آلاینده دنیا قرار دارد اظهار کرد: این موضوع دغدغه اصلی کارشناسان و محیط زیست قرار دارد اما متأسفانه شاهد بهبود وضعیت نیستم اما شهرهایی همچون لندن، ریودو ژانیرو و توکیو که با این مشکل مواجه بودند با اتحاذ سیاست‌های مناسب به رفع آن معضل پرداخته‌اند.

وی افزود: کاهش آلودگی از سال ۷۹ در دستور کار بود که خروج خودروهای فرسوده و عدم استفاده از سوخت‌های فسیلی از جمله آن بود که متأسفانه با عدم پیگیری و عدم صحیح مدیریت ترافیک هنوز این معضل وجود دارد.

حقانی تأکید کرد: طرح زوج و فرد تأثیر ۴درصدی در کاهش ترافیک داشته و طرح LEZ نیز با اجرای زیرساخت‌ها مؤثر واقع می‌شود که البته هنوز این امکان فراهم نشده است.

۱۳۹۴/۸/۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...