به گزارش نما؛ محمدرضا دربندی معاون امور بینالملل بنیاد سعدی در گفتوگو با تسنیم، از ایجاد ارتباط با 180 استاد دانشگاههای جهان، که در حوزه زبان و ادبیات فارسی فعال هستند، خبر داد و گفت: از این 180 استاد، برخی ایرانی مهاجر هستند و برخی دیگر هم خارجی. آنها را در جریان اخبار و مسائل مربوط به حوزه ادبیات فارسی قرار داده و فعالیتهای بنیاد سعدی را نیز برایشان تشریح کردیم، همچنین تلاش کردیم تا نیازهای این اساتید را برآورده کنیم.
وی به حمایت از 45 کلاس زبان فارسی در جهان با 1200 دانشجو اشاره کرد و گفت: اعزام معلم، ارسال منابع آموزشی و ... از جمله جنبههای حمایتی ما بوده است.
معاون امور بینالملل بنیاد سعدی با اشاره به 5800 دانشآموز 24 مدرسه در 6 کشور جهان گفت: این دانش آموزان زبان دوم خود را فارسی انتخاب کرده و از حمایت ما از لحاظ پرداحت حقوق مربیان برخوردار شدهاند، این دانشآموزان زبان اول خارجیشان انگلیسی و زبان دوم خارجیشان فارسی است. این مدارس در کشورهای لبنان، ارمنستان، گرجستان، قرقیزستان، ترکمنستان و آذربایجان هستند.
وی همچنین با اشاره به دیگر برنامههای این بنیاد از تأمین بودجه 70 نمایندگی آموزش زبان فارسی در جهان خبر داد و گفت: این 70 نمایندگی 125 برنامه برای آموزش زبان ارائه کرده بودند که در مجموع 500 هزار یورو صرف این برنامهها شده است و ما در طول شش ماه گذشته 50 درصد این بودجه را برایشان ارسال کردیم، تا برنامهها را اجرا کنند، مابقی بودجه نیز پس از ارزیابی که از فعالیتهای انجام شده خواهیم داشت، ارسال خواهد شد.
فارسی زبان دوم انتخابی 5800 دانشآموز در جهان
معاون امور بینالملل بنیاد سعدی با اشاره به حمایت از دانشآموزانی كه زبان دومشان را فارسی انتخاب میكنند، گفت: اخیراً 5 هزار و 800 دانشآموز در 24 مدرسه از 6 كشور جهان به انتخاب زبان فارسی به عنوان زبان دوم خود پرداختهاند.
۱۳۹۴/۸/۱۳

