به گزارش نما به نقل از تسنیم، ح-ف-ه در ادامه دفاعیات خود اظهار کرد: بارها در کیفرخواست آمده که من زنجانی را به نهادها، سازمانها و شرکتها معرفی کردم. در صورتی که هیچ سندی در این رابطه وجود ندارد.
متهم ردیف سوم پرونده نفتی به موضوع معرفی زنجانی به وزارت اطلاعات اشاره کرد و گفت: بعد از اینکه سیستم آیبان تو آیبان نسبتا رشد کرد احساس کردم باید نظارت بالاتری روی آن باشد به همین خاطر با دوستانم در وزارت اطلاعات تماس گرفتم و جلسهای با مدیران ارشد وزارت اطلاعات برگزار شد.
ح-ف- ه افزود: در آن جلسه بابک زنجانی تواناییهای خود را تشریح کرد و قرار شد موضوع مورد بررسی قرار گیرد. بعد از اینکه بررسیها را انجام دادند، خودشان با بابک زنجانی تماس گرفتند و از آنجا به بعد دیگر من برای زنجانی غریبه شده بودم.
وی ادامه داد: با یکی از مدیران ارشد وزارت اطلاعات بررسیهایی انجام دادیم مبنی بر اینکه چطور روشهای ایران برای جابهجایی ارز و دور زدن تحریمها توسط آمریکا کشف میشود. متوجه شدیم چندین شرکت آمریکایی، ایرانیان زیادی را جذب کرده و با دادن فرمهایی به آنها از آنها خواسته بودند روشهای جابهجایی ارز توسط ایران را اعلام کنند.
متهم ردیف سوم پرونده نفتی گفت: تا آن زمان این شرکتها بیش از هزاران نفر را شناسایی کرده بودند و برخی از آنها بدون اینکه اطلاع داشته باشند برای کجا کار میکنند با این شرکتها کار میکردند و 70 یا 75 روش ایرانیان را شناسایی کرده بودند.
وی افزود: آیا معرفی بابک زنجانی به وزارت اطلاعات برای کنترل بیشتر اخلال در نظام اقتصادی است؟ آیا اینگونه نگاه، کارکردن علیه نظام است؟
75 روش ایرانیها برای دور زدن تحریمها
متهم ردیف سوم پرونده نفتی مدعی شد: آمریكاییها با ایجاد چندین شركت و به كارگیری تعداد زیادی از كارمندان ایرانی ۷۰ الی ۷۵ روش ایران برای دور زدن تحریمها را شناسایی كرده بودند.
۱۳۹۴/۹/۱۸