سید حسین قائمی
زنگ اختتام ششمین دوره
سخنران اختتامیه حجت الاسلام پناهیان بود، وی در صحبت هایش به مردمی بودن جشنواره و عنوان«عمار» اشاره کرد و گفت: چند کلمه در ارتباط با جشنواره مردمی فیلم عمار توجه مرا به خودش جلب کرد، ابتدا کلمه مردمی بودن و کلمه جشنواره فیلم بود و همچنین کلمه عمار که در جشنواره چشمنوازی میکند، گویا اینها کلمات کلیدی این جشنواره هستند. او همچنین اظهارداشت: آگاه باشیم که اگر این جشنواره وجه مردمی بودن خود را از دست بدهد جشنوارههای دیگری قطعا جایگزین آن خواهند شد، باید این کلمه را توسعه بیشتری بدهیم تا بتواند جشنواره مردمی عمار جای جشنوارههای دیگری را که از مردمی بودن دور شدهاند بگیرد که البته اگر تشریفاتی و مخصوص سرمایهداران نباشد این مهم رخ خواهد داد.
پناهیان در ادامه گفت: این جشنواره غیر از اینکه مردمی است باید در سطح بینالمللی نیز مطرح شود چرا که شهدای افغانستان، سوریه، یمن و... جزء مردم هستند در نتیجه این جشنواره باید به این علت نیز مردمی باشد، این نیز میتواند تعریف دوم جشنواره مردمی محسوب شود، همه مبارزان جهان که علیه باطل گام بر میدارند، مردم هستند در نتیجه جشنواره مردمی یعنی جشنواره جهانی و اسلامی.
اهدا جوایز
مداحان مهمان عمار
سپس در ادامه مراسم همسر شهید صدرزاده به نمایندگی از خانواده شهدای مدافع حرم پشت میکروفون قرار گرفت و با سلام بر حضرت مهدی(عج) و سلام بر همسر خود و مردم کلام خود را آغاز کرد و گفت: عمار نقش مهمی را در بصیرت بخشی به مردم ایفا کرد و بزرگترین عمار تاریخ حضرت زینب(س) بوده است. انقلاب اسلامی نیاز به عمار و عمارها دارد، فتنه انگیزان غافلند که عمارهای انقلاب سربازان رشید برای مقام معظم رهبری شده اند و دیگر فریب قرآن های بر سر نیزه را نخواهند خورد. در ادامه اهدا جوایز در بخش بیداری اسلامی قبل از ارائه لوح افتخار خانواده شهدای نیجریه و شهیدان قاسمی، ملکی پور و میعادی به روی صحنه آمدند. در بخش بیداری اسلامی و جهانی لوح افتخار به اثر رد پای فرشته به ناصر نادری تعلق گرفت اما فانوس این بخش به فیلم مستند تنها میان طالبان به کارگردانی محسن اسلام زاده رسید.