به گزارش نما؛ حاج محمدخانی پژوهشگر و متخصص طب سنتی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تا زمانی که در تغذیه ما گوشت کمتری استفاده شود و گیاهان و سبزیجات بیشتری مصرف کنیم، باعث میشود که ما دچار پیری دیررس بشویم.
وی گفت: البته به طور صددرصد، گیاهی وجود ندارد که کاملاً از پیری جلوگیری کند اما استفاده از موادی مثل روغن زیتون، عسل، گلابی، سیب و ... که در فرهنگ اسلامی و باستانی ما هم ذکر شده است.
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: عدم استفاده از سبوس و عدم توجه به آن میتواند در ابتلا به پیری مؤثر باشد که در درمان بیماریهای کبدی مشهور است، همچنین استفاده از جوانههایی مثل جوانه گندم میتواند در حل بسیاری از مشکلات به ما کمک کند و سبب تقویت عمومی بدن و ایجاد نشاط در افراد گردد.
وی خاطرنشان کرد: شادابی و نشاط پوست و بدن انسان تابع مجموعهای از رفتارها است که باید رعایت شوند، یعنی زمانی که فرد همه مواد غذایی را هم رعایت کند، اگر در هوای آلوده و محیط ناسالم زندگی کند، این اقلیم ناسالم خود به خود شادابی و نشاط پوست را از بین میبرد و به نوعی پیری زودرس را به همراه میآورد.
وی گفت: در روشهای نوین سلامتی، جهت افزایش شادی و نشاط به سه ماده اصلی اشاره میشود؛ از جمله مواد سفید مثل پروتئینها، چربیها و لیپوها، مواد نشاستهای و هیدروکربنها که برخی از آنان میتواند از طریق گیاهان تأمین بشود و برخی هم از طریق حیوانات البته، چربیهایی که از طریق حیوانات به دست میآیند، چربیهای اشباع شده و خطرناکی هستند.
راهكاری برای پیشگیری از پیری زودرس
شادابی و نشاط پوست و بدن انسان تابع مجموعهای از رفتارهاست، كه باید رعایت شوند.
۱۳۹۴/۱۰/۲۳