نسخه چاپی

آرایش جدید بی بی سی فارسی برای فعالیت در روزهای انتخابات

عکس خبري -آرايش جديد بي بي سي فارسي براي فعاليت در روزهاي انتخابات

رسانه‌های معاند كه متحمل شكست‌هایی برای اجرای سیاست‌های خود در ایران شده‌اند، درصدد آرایش و تغییراتی برای فعال شدن در انتخابات پیش رو هستند

۲۵ دی ۱۳۸۷ حدود پنج ماه پیش از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ شبکه فارسی بی‌بی‌سی راه‌اندازی شد. در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری دهم و حوادث پس از آن، که رسانه‌های فارسی‌زبان وابسته به دولت‌های غربی تدارک گسترده‌ای برای فتنه و آشوب دیده بودند، شبکه بی‌بی‌سی فارسی سردمدار و پیشقراول این رسانه‌ها بود که با بودجه‌ فراوان و برنامه‌ریزی ویژه دولت انگلستان به این عرصه پا گذاشته و از هیچ کوششی برای دمیدن در آتش فتنه فروگذار نکرده بود. این شبکه در عملیات رسانه‌ای و جنگ روانی خود به دنبال القای سه مفهوم بود؛ اول اینکه مردم ایران با به راه انداختن «جنبش سبز» به دنبال حق خود هستند
شبكه بی بی سی فارسی كه چیزی حدود 6 ماه پیش از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پا به عرصه وجود گذاشته بود، تلاش بسیاری برای پوشش اخبار جهت‌ دار انتخابات و نامزدها می‌كرد و درست 24 ساعت پیش از آغاز رای گیری برنامه‌های خود را شبانه روزی كرد. ، دوم اینکه در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ تقلب صورت گرفته است شبكه متعلق به استعمار پیر كه از ماه‌های قبل ازانتخابات، خود را آماده بحران‌سازی كرده بود پیشاپیش در اخبار و تحلیل‌های به اصطلاح كارشناسان سیاسی مسائل ایران، بحث تقلب را تئوریزه و قاطعانه بر آن پای می‌فشرد.
بی‌بی‌سی در چارچوب سناریوی خود، جمعه شب 22 خرداد در قالب برنامه‌های زنده پروژه تقلب در انتخابات را با حضور فرخ نگهدار، رئیس گروهك فدائیان خلق و صادق صبا تحلیلگر سیاسی كلید زد و پس از این به تناوب انتشار خبرهایی از ایران، ارتباط مستقیم و. . . كارشناسانی مانند جمشید برزگر، هاشم احمدزاده، احمد سلامتیان، سعید برزین، مسعود بهنود و. . . در استودیو و آدم‌هایی از احزاب و گروهك‌های داخل ایران هر لحظه به موازات اعلام آرا انتخابات ریاست جمهوری، بر حملات و تثبیت و تلقین تقلب در انتخابات افزود، به صورتی كه نزدیك صبح و تا ظهر شنبه جملگی گزارش‌های این شبكه دستور حمله، اغتشاش و افزایش نارضایتی بود. و سوم اینکه جنبش به اصطلاح سبز طرفداران بسیاری در میان مردم ایران دارد! پوشش وسیع اخبار اغتشاشات در چند نقطه معدود تهران در این شبكه و انتشار بلادرنگ اخبار فتنه گران وبیانیه‌های آنان از جمله خطوطی بود كه در حوادث بعد از انتخابات توسط این شبكه خبری دنبال می‌شد و به خاطر پوشش همین اخبار بود كه نمایندگان مجلس عوام انگلیس از دست اندركاران این شبكه تقدیر و تشكر كردند.
جالب اینجاست که پس از گذشت شش سال از فتنه ناکام دشمنان انقلاب اسلامی، این رسانه انگلیسی در بخشی بر هدایت شورش سبز از سوی بیگانگان اعتراف کرد و نوشت: «هیچ‌یک از اقدامات و ایده‌ها برای برنامه‌ریزی نظری و هماهنگی عملی، برای مدیریت اعتراض‌ها در داخل کشور و هدایت آن‌ها از خارج کشور، به نتیجه‌ لازم نرسید.» اما با وجود این موضوع، همچنان با بزرگداشت‌های سالانه، می‌کوشد که این جریان شکست‌خورده را زنده نگه دارد تا شاید فرصتی دیگر برای تکرار فتنه فراهم شود.
اما کمتر از دو ماه مانده به دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، اعلام شد که «صادق صبا» از ریاست بخش فارسی بی‌بی‌سی کنار گذاشته شد و «رزیتا لطفی» که سردبیر خبر تلویزیون و رادیوی بی‌بی‌سی فارسی بوده و در راه‌اندازی این تلویزیون نیز نقش داشته، جایگزین وی شد. هفته گذشته هم پایگاه «روزآنلاین» از رسانه‌های اصلی ضدانقلاب تعطیل شد که به نظر می‌رسد با ضربه سنگین سپاه به عوامل رسانه‌ای ضدانقلاب در داخل کشور مرتبط بود. از این رو، احتمال می‌رود رسانه‌های معاند که متحمل شکست‌هایی برای اجرای سیاست‌های خود در ایران شده‌اند، درصدد آرایش و تغییراتی برای فعال شدن در انتخابات پیش رو هستند.

۱۳۹۴/۱۰/۲۳

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...