نسخه چاپی

آسیا و اروپا آماده همكاری با ایران

سخنگوی شركت مخابرات ایران رفع تحریم ها را سبب حذف واسطه ها در این بخش دانست و گزینه هایی مانند سرعت ارائه خدمت و مدت سرمایه گذاری را عامل انتخاب شركت های همكار از میان كشورهای آسیایی و اروپایی آماده فعالیت در ایران اعلام كرد.

به گزارش نما به نقل از اقتصادایران، «داود زارعیان» به خبرنگار ایرنا گفت: با اجرای برجام چندین شرکت آسیایی و اروپایی برای همکاری با بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات بویژه مخابرات ایران و اپراتورهای کشور آمادگی خود را اعلام کردند.

به گفته وی، آمادگی اعلام شده از سوی این شرکت ها برای سرمایه گذاری مستقیم و غیرمستقیم است و به سبب رعایت استانداردهای بخش فناوری ارتباطات و اطلاعات از سوی تولیدکنندگان مهم آسیایی و اروپایی تفاوت چندانی بین آنها نیست و همین امر قدرت انتخاب ایران را افزایش می دهد.

زارعیان افزود: رعایت دو اصل سرعت ارائه فناوری و زمان طولانی تر برای تامین مالی، سرلوحه کار با شرکت های برگزیده خواهد بود.

برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، توافقی بین المللی بر سر برنامه هسته ای ایران است که در تاریخ 14 ژوئیه 2015 میان ایران و کشورهای گروه 1+5 (آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، انگلیس و آلمان) در شهر وین صورت گرفت.

شامگاه بیست و ششم دی ماه با انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره انجام تعهدات هسته ای ایران در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، اجرای تعهدات طرف مقابل (گروه 1+5) یعنی روند لغو تحریم های هسته ای غرب علیه تهران آغاز شد.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران بهره گیری از فاینانس (تسهیلات ارزی میان مدت) را فرصتی برای توسعه بخش مخابرات دانست.

فاینانس به معنی تامین منابع مالی طرح های تولیدی از سوی موسسه های مالی مانند بانک هاست که شرکت های بیمه اعتبار صادرات بازپرداخت آنها به اعتباردهنده را تضمین می کنند.

سخنگوی شرکت مخابرات از مذاکره با شماری از شرکت های علاقه مند به همکاری با ایران خبر داد و افزود: این مذاکره ها به نتایج مثبتی رسیده است که بزودی شاهد آثار آن خواهیم بود.

حذف واسطه ها؛ نتیجه رفع تحریم ها زارعیان کاهش هزینه واردات تجهیزات مخابراتی را از آثار مثبت اجرای برجام برشمرد و گفت: پیش از این خرید تجهیزات توسط واسطه ها صورت می گرفت که همین امر افزایش قیمت ها را به دنبال داشت اما اکنون با برداشته شدن تحریم ها، واسطه ها از بین رفته است و خرید به طور مستقیم و با هزینه کمتر انجام می شود.

مدیرکل دفتر روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مخابرات ایران مهمترین اثر پساتحریم در بخش مخابرات را کاهش 20 تا 30درصدی قیمت تجهیزات عنوان کرد و افزود: پول تولیدکننده نیز به صورت مستقیم واریز می شود و کارها سرعت می گیرد.

به گفته وی، واریز غیرمستقیم پول تجهیزات خریداری شده از سوی واسطه ها به حساب تولیدکنندگان اصلی، عاملی برای گران تر شدن تجهیزات بود که با اجرای برجام رفع می شود.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران افزایش سرعت ورود تجهیزات مخابراتی با حذف واسطه ها را از دیگر مزیت های اجرای برجام برای کشور برشمرد و گفت: اکنون زمان زیادی برای رسیدن تجهیزات خریداری شده و استفاده از آنها صرف نمی شود و پروژه ها با سرعت زیادی اجرا می شود.

وی یکی از پیامدهای تسریع در واردات را استفاده از تازه ترین فناوری ها دانست و گفت: فناوری ارتباطی و مخابراتی با سرعت باورنکردنی درحال تغییر است. در گذشته طولانی بودن زمان واردات، ما را از فناوری های نوین محروم می کرد که اکنون این مشکل برطرف شده است.

۱۳۹۴/۱۱/۱۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...