به گزارش نما هوای آلوده ارتباط تنگاتنگی با آسم و دیگر بیماری های تنفسی دارد. همچنین افرادی که در شهرهای صنعتی و آلوده زندگی می کنند در معرض خطر ابتلا به انواع سرطان ها هستند چرا که مواد شیمیایی موجود در آلاینده های هوا همگی سرطانزا هستند.
آلاینده ها عملکرد ریه و دستگاه های تنفسی را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد و موجب ایجاد انواع بیماری های تنفسی می گردد. سرفه و خس خس سینه در مردمانی که در معرض هوای آلوده زندگی می کنند مشاهده می گردد. کودکانی که در شهرهای صنعتی و آلوده زندگی می کنند بیشتر از سایر کودکان در معرض خطر آسم و بیماری های تنفسی دیگر مانند ذات الریه قرار دارند.
آلودگی هوا و ذرات آلاینده ها هم چنین موجب ضعف سیستم ایمنی و سیستم تولید مثل می شوند و بر روی باروری انسان ها تاثیرات منفی بسیاری دارد.
سقط جنین و ناباروری و تولد کودکام ناقص الخلقه در شهرهای آلوده به میزان چشم گیری بیشتر است.
مشکلات قلبی و حملات ناگهانی قلبی به میزان چشم گیری در هوای آلوده بیشتر است.
-Pollution_damage
همچنین سموم موجود در هوا وارد اکوسیستم شده و به تبع آن همین سموم وارد زنجیره غذایی انسان ها نیز می گردد. گازهای سمی مانند اکسید های نیتروژن و گوگرد که با سوزاندن سوخت های فسیلی در هوا منتشر می شوند همراه با باران به زمین باز میگردند و باران اسیدی را تشکیل داده و موجب آسیب های فراوانی بر حیوانات و گیاهان می گردد. نیتروژن موجود در آلاینده ها موجب انباشت روی سطح دریاها و ایجاد جلبک های مضر و ایجاد بیماری و مرگ و میر گونه های جانوری و گیاهی دریاها می گردد.
تاثیر آلودگی هوا بر بدن انسان …
زمانی كه ما انسان ها از سوخت های فسیلی استفاده می كنیم انواع مختلفی از مواد شیمیایی را در اتمسفر منتشر می كنیم. ما در همین اتمسفر نفس می كشیم و هر آنچه كه داخل ریه های ما می شود ارتباط مستقیم با سلامتی مان دارد.
۱۳۹۴/۱۱/۲۸