به گزارش نما روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:
رئيس فراكسيون مشاركت چه چيزي را انكار مي كند؟!
رئيس فراكسيون مشاركت در مجلس ششم خيانت هاي اين گروه در جريان چالش هسته اي را انكار كرد.
رضا خاتمي با انتشار توضيحي در وب سايت هاي زنجيره اي نوشت: «اخيرا افراد مختلف و در تازه ترين مورد آقاي حسين شيخ الاسلام مدعي شده اند در مجلس ششم لايحه اي سه فوريتي براي پذيرش پروتكل الحاقي تقديم مجلس شده است در حالي كه قبلا عده اي گفته بودند اين طرح سه فوريتي براي جلوگيري از لغو تعليق بوده است. اينجانب به عنوان نايب رئيس مجلس ششم با علم و اطلاع كامل اعلام مي دارم كه اين گونه ادعاها كه مكرر از زبان افراد مختلف و رسانه هاي متعلق به جناح حاكم در اين سال ها بيان شده، تمام اين اظهارات دروغ است و در مجلس ششم اصولا هيچ طرح و لايحه اي در موضوع هسته اي تقديم مجلس نشده است. سوابق اين موضوع در اداره كل قوانين مجلس هم كه اينك در اختيار كامل حضرات است شاهد صادقي است كه آقايان دروغ مي گويند. بسيار مايه تاسف است كه موضوع مهمي مانند مسئله هسته اي كه اينك حيات و ممات كشور به آن بسته است دست مايه تسويه حساب هاي سياسي گروهي و شخصي قرار گرفته است و شيرين تر اينكه متهمان اجازه هيچ دفاعي هم در اين باره ندارند.»
يادآور مي شود آنچه در آغاز چالش هسته اي مطرح شد، «طرح» سه فوريتي براي پذيرش پروتكل الحاقي و نه آن گونه كه رضا خاتمي به عنوان «لايحه» مطرح مي كند. همان زمان نشريات زنجيره اي از تهيه چنين طرحي از قول برخي اعضاي فراكسيون مشاركت خبر مي دادند.
از سوي ديگر بايد پرسيد آيا كساني غير از اعضاي فراكسيون مشاركت بودند كه با انتشار نامه اي سرگشاده خواستار سركشيدن جام زهر تسليم در چالش هسته اي شدند و آيا اين خيانت كمتر از خيانت تدوين طرح سه فوريتي بود كه دشمنان ياغي ملت ايران را به هيجان آورد؟ آيا آن نامه با 135 امضا انكارشدني است كه با لحن آمريكايي ها و انگليسي ها و صهيونيست ها تنظيم شده بود؟
همچنين مي توان ماجراي نطق شرم آور و انباشته از خيانت يك عضو فراكسيون مشاركت (احمد شيرزاد) را از تريبون مجلس ششم به ياد حضرات آورد كه ادعا كرد ايران 19 سال درباره برنامه هسته اي دروغ گفته و اكنون دم خروس بيرون افتاده است.
اين نطق دقيقا مقارن با دم تكاندن گروهك تروريستي منافقين و طرح ادعاي نظامي بودن برنامه هسته اي ايران انجام گرفت؛ ادعايي كه دروغ بودن آن به مرور زمان و با بازرسي هاي گسترده بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي ثابت شد.
نطق عضو فراكسيون مشاركت آن قدر وقيحانه و رذالت آلود بود كه باعث اعتراض تند رئيس مجلس وقت (كروبي) شد.
ذكر اين نكته ضروري است كه خيانت هايي از اين قبيل باعث شد به هنگام تحصن عناصر تندرو فراكسيون مشاركت، كمترين اعتنايي از سوي افكار عمومي صورت نگيرد حال آن كه همان زمان پارلمان اتحاديه اروپا با انتشار اطلاعيه اي مدعي شده بود انتخابات مجلس (هفتم) در ايران را به خاطر رد صلاحيت اصلاح طلبان كليدي مشروع نمي داند.
چند سال بعد رجب مزروعي عضو شلوغ كن و كم مايه فراكسيون مشاركت به بروكسل (مقر اتحاديه اروپا) پناهنده شد و هم قطاران وي نظير علي اكبر موسوي خوئيني و فاطمه حقيقت جو به آمريكا پناه بردند و در نشست هاي گروهك هاي برانداز علنا با سلطنت طلبان و فدائيان خلق و حزب توده و... هم پياله شدند.
4 شكست عربستان از ايران علت بركناري رئيس استخبارات بود
«بركناري امير مقرن از رياست استخبارات عربستان و جايگزيني بندربن سلطان نشانه هاي شكست سياست هاي رژيم سعودي در قضاياي ايران و عراق و لبنان و يمن و بحرين است».
پايگاه خبري تحليلي ميدل ايست آن لاين درباره بركناري رئيس سازمان امنيت رژيم سعودي از سوي ملك عبدالله نوشت: شاه عربستان مي كوشد از فرصت كوتاهي كه دارد تغييراتي در سياست اين كشور به انجام رساند. همه برادران ملك عبدالله نانتي هستند و شاه نسبت به آنها احساس بي اعتمادي مي كند. ملك عبدالله از يك سو، با انتخاب بندربن سلطان مي خواهد به نوعي در برابر سياست هاي تند و يك جانبه گرايان امير سلمان، وليعهد فعلي بايستد. وي كه از خانواده سديري ها است از مخالفان سنتي ملك عبدالله محسوب مي شود. وي از كساني بود كه براي رسيدن عبدالله به سلطنت سنگ اندازي هاي بسياري كرد. قبل از وي امير نايف نيز كه عبدالله به اجبار و اكراه ولايتعهدي وي را پذيرفت همين رويكرد را داشت.
اين پايگاه تحليلي خاطر نشان كرد: دليل دوم براي انتخاب بندر توسط عبدالله، سرعت تغييراتي است كه در منطقه مي گذرد و اين مساله ايجاب مي كند كه كسي به اين سمت انتخاب شود كه اطلاعات كامل و گسترده اي از تحولات منطقه و جهان داشته باشد در اين ميان قضيه ايران و نفوذ روزافزون آن در منطقه و تحولات سوريه دو تحول سريع منطقه هستند كه عبدالله را به تكاپو واداشته است. به ويژه كه امير مقرن، رئيس قبلي سازمان امنيت عربستان در تعامل با بسياري از تحولات منطقه اي مرتبط با مصالح عربستان ضعيف عمل كرد.
ميدل ايست آن لاين خبر داد: آمريكايي ها نيز به پادشاه عربستان توصيه كردند مقرن را از اين سمت بركنار كند، آنها به صراحت گفتند وي در موقعيت مهم خود اين جديت لازم در كار را ندارد و به جاي آن كه مسائل مهم و حساس امنيتي كشور را حل و فصل كند و راهي براي حل آنها بيابد فقط به فكر جلب رضايت پادشاه است.
اين گزارش مي افزايد: از نگاه پادشاه پرونده عراق نخستين پرونده اي بود كه امير مقرن در اداره آن شكست خورد. عربستان نه تنها نتوانست نامزدي كه از آن در عراق حمايت مي كرد، يعني اياد علاوي را به قدرت برساند بلكه بسيار روشن است كه هيچ طرح و ايده اي براي رويارويي با نفوذ ايران در عراق ندارد و در برابر حمايت قاطع ايران از نوري مالكي مي توان گفت دست بسته نشسته و فقط شاهد از دست دادن يك به يك جبهه هاي خود در عراق است.
در ادامه تحليل ميدل ايست آن لاين تصريح شده است: دليل ديگر براي انتخاب بندر به رياست سازمان امنيت عربستان، قضيه لبنان است. قبل از آن كه ناآرامي هاي سوريه رخ دهد، ايران توانست به كمك حزب الله هم پيمان عربستان در لبنان يعني سعد حريري را از قدرت بركنار كند و يك دولت نزديك به خود را در آن جا بر سر كار آورد. دولتي كه هم به ايران، هم به سوريه و هم به حزب الله نزديك باشد.
ميدل ايست بحران هاي يمن و بحرين را دلايل ديگر شكست سازمان امنيت سعودي و بركناري رئيس آن توصيف كرد و نوشت: بحران هاي سياسي و امنيتي عربستان باعث شده تا رياض مصالح خود را آسيب پذيرتر ببيند. طي دو سال گذشته نفوذ ايران در يمن به اندازه اي بالا رفته كه عربستان به صراحت تصور مي كند ايران همسايه جنوبي اش شده است. اين نفوذ نه تنها در ميان الحوثي ها به عنوان هم پيمان ايران بلكه به طور كلي در كل منطقه جنوب يمن مشهود است. به ويژه عدم وجود اعتماد ميان علي عبدالله صالح از يك سو و نبود امير سلطان بن عبدالعزيز، وزير دفاع سابق كه به طور تاريخي مسئول پرونده يمن بود ايران توانست از اين وضعيت بهره برداري كرده و جايگاه خود را در اين كشور تثبيت كند در حالي كه عربستان روز به روز ضعيف تر شد.
به گزارش ديپلماسي ايراني در اين تحليل خاطر نشان شده است: از سوي ديگر موفقيت ايران در بحرين و به طور نسبي در الشرقيه در خاك عربستان، چهارمين شكست را براي عربستان رقم زده است. براي همين ملك عبدالله چاره اي نديده است جز اين كه براي جبران اين شكست فورا وارد عمل شود و براي حمايت از نظام حاكم در بحرين و همچنين حفظ اريكه سلطنت خود از طريق مهار اعتراض هاي مردمي در استان الشرقيه و ديگر مناطق عربستان كسي را به اين سمت بگمارد كه بتواند بحران جاري را مهار كند، در حال حاضر كسي بهتر از بندر براي اين سمت از نظر پادشاه وجود ندارد.
ميدل ايست آن لاين سرانجام نوشت: به گفته ناظران ملك عبدالله اين روزها لحظات سختي را مي گذراند. از نزديك لحظه به لحظه تحولات منطقه را دنبال مي كند و به رغم كبر سن و بيماري اش تلاش دارد كه از سرعت تحولات عقب نماند. اكنون با انتخاب بندر به رياست سازمان امنيت هم زمان با حفظ سمت در رياست شوراي امنيت ملي، ملك عبدالله بيش از پيش خود را به جايگاه اواخر عمر ملك فهد نزديك مي كند. زماني كه فهد نيز براي كنترل مشكلات كشور مجبور شد بسياري از مسئوليت ها را با سپردن پرونده هاي مهم به نزديكانش از دوش خود بردارد.
ادامه بازتاب تحريم كنفرانس ايران شناسي
افشاگري اي كه روزنامه كيهان از 24 تير 1391 با انتشار خبر ويژه «دام صهيونيست ها براي اساتيد ايراني»، آغاز كرد، سرانجام به صدور اعلاميه وزارت علوم مبني بر تحريم «كنفرانس دوسالانه مطالعات ايراني» در تركيه انجاميد و روز گذشته نيز معاون پژوهشي وزير علوم در مصاحبه اي با خبرگزاري فارس اعلام كرد «كنفرانس استامبول تله اي براي نخبگان كشور بود و پس از افشاگري اي كه صورت پذيرفت و پس از بررسي هاي صورت گرفته درباره اثبات افشاگري ها و مشخص شدن اهداف برگزاري اين كنفرانس، اساتيد و دانشمندان كشور انصراف خود را از حضور در آن اعلام كردند.»
همچنين «تورج اتابكي» نماينده بنياد صهيونيستي «هريتيج» و رئيس «كنفرانس دوسالانه مطالعات ايران شناسي تركيه» در مصاحبه اختصاصي با «راديو زمانه» (ارگان سرويس اطلاعات و امنيت هلند) عصبانيت شديد خود را از انصراف اساتيد دانشگاه هاي ايران براي شركت در كنفرانس اعلام كرد و گفت كه اين اقدام را يك كار توهين آميز مي داند!
اتابكي كه داراي مليت هلندي است در گفتگو با رسانه سرويس اطلاعاتي كشورش مدعي شد اين كنفرانس تا پيش از اين فرصتي براي آگاه شدن از آخرين دستاوردهاي پژوهشي داخل ايران بوده است، اما نخستين بار است كه با عدم حضور اساتيد ايراني اين برنامه به هم ريخته است.
بدين ترتيب حضور 60 ميهمان ايراني «كنفرانس دو سالانه ايران شناسي» در تركيه كه قرار بود از امروز آغاز شود، لغو كرد. پس از افشاگري روزنامه كيهان، 14 دانشگاه و مركز علمي كشور و چندين استاد مدعو اين كنفرانس در نامه هايي به كيهان، انصراف خود را اعلام كردند كه متن كامل نامه هاي دانشگاه هاي «پيام نور»، «يزد»، «شهيد بهشتي»، «تبريز» و «شهركرد» از نظر خوانندگان مي گذرد:
مديركل روابط عمومي دانشگاه «پيام نور» در نامه خود به كيهان آورده است:
مديرمسئول محترم روزنامه كيهان
با اهداء سلام و تحييات الهي؛ احتراما، به استحضار مي رساند ضمن اعلام بيعت مجدد، تمام اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه پيام نور كه قريب بر 3/1 جمعيت دانشجويي كل كشور مي باشند با آرمانهاي حضرت امام خميني(ره) و مقام عظماي ولايت بخصوص در مورد مسئله اسرائيل غاصب و همچنين حمايت قاطع از آرمانهاي حزب ا... لبنان ضمن قدرداني از اطلاع رساني هوشمندانه آن روزنامه وزين به استحضار مي رساند استادان دانشگاه پيام نور كل كشور پس از اطلاع از ماهيت صهيونيستي كنفرانس از شركت در اين كنفرانس انصراف داده اند.
مقداد محمودي
مديركل روابط عمومي
همچنين حميد علامي عضو هيأت علمي دانشگاه يزد در نامه اي به دكتر ميبدي (رئيس دانشگاه يزد) كه رونوشت آن به كيهان ارسال شده است، نوشت:
«احتراما باستحضار ميرساند با توجه به حضور و دسيسه صهيونيست ها و مزدوران سلطنت طلب در نهمين كنفرانس دوسالانه انجمن بين المللي ايران شناسي كه در تاريخ يكم تا پنجم آگوست در شهر اسلامبول تركيه برگزار مي شود، ضمن ابراز انزجار از اسرائيل و ايادي آن، بدينوسيله انصراف خود را از شركت در اين كنفرانس اعلام مي دارم.»
با آرزوي نابودي اسرائيل و استكبار جهاني
حميد علامي
عضو هيئت علمي گروه انگليسي دانشكده زبان و ادبيات
«دانشگاه شهيد بهشتي» نيز به كيهان اعلام كرد:
مديرمسئول محترم روزنامه كيهان
با سلام، پيرو درج خبري تحت عنوان «دام صهيونيست ها براي اساتيد دانشگاه هاي ايران» در روزنامه وزين كيهان و با اطلاع از مقاصد شوم دشمنان قسم خورده جمهوري اسلامي ايران در حمايت از كنفرانس «دوسالانه مطالعات ايران شناسي» در كشور تركيه، ضمن اظهار انزجار اعضاي هيأت علمي دانشگاه شهيد بهشتي به استحضار مي رساند؛ تنها عضو هيات علمي متقاضي شركت در اين كنفرانس از گروه علوم اجتماعي دانشكده ادبيات و علوم انساني دانشگاه، با پس گرفتن مقاله خود از اين كنفرانس، رسما انصراف خود را از شركت در آن اعلام نمود.
روابط عمومي دانشگاه شهيد بهشتي
«دانشگاه تبريز» نيز با ارسال نامه اي كنفرانس صهيونيستي اسلامبول را تحريم كرد:
مديرمسئول محترم روزنامه كيهان
سلام عليكم، با احترام ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات به دنبال درج خبري از پشت پرده كنفرانس دوسالانه مطالعات ايرانشناسي در اسلامبول ضمن قدرشناسي از مطلب آن روزنامه وزين در روشن شدن ماهيت اين همايش و با علم به اينكه شركت كنندگان در اين نوع كنفرانس ها شخصا و از جنبه علمي در اين نوع همايش ها حضور مي يابند و از حواشي و زواياي پنهان آن بي اطلاع هستند بدين وسيله اعلام مي دارد شركت كننده اين دانشگاه انصراف خود را از حضور در همايش مذكور اعلام داشته و بار ديگر مراتب بيزاري و انزجار خود را از چنين همايش هايي كه در جهت مطامع رژيم صهيونيستي مي باشد، به اطلاع مي رساند.
ذوالفقار همتي
مدير روابط عمومي
«دانشگاه شهركرد» نيز در نامه اي به كيهان اعلام كرد:
مديرمسئول محترم روزنامه وزين كيهان
سلام عليكم، احتراما با توجه به انتشار خبري مبني بر ماهيت صهيونيستي «نهمين كنفرانس دو سالانه مطالعات ايران شناسي» در تركيه توسط روزنامه كيهان، ضمن تشكر و قدرداني از اقدام به موقع و هوشيارانه اين روزنامه و مديران وزارت علوم در آگاه نمودن محافل و نهادهاي علمي كشور از ماهيت پشت پرده اين كنفرانس به اطلاع ميرساند؛ نام يكي از اعضاي هيات علمي دانشگاه شهركرد به عنوان شركت كننده در اين كنفرانس اعلام شده بود كه وي پس از افشا شدن ماهيت اين كنفرانس انصراف خود را از شركت در آن اعلام نموده است.
لذا دانشگاه شهركرد ضمن اعلام انزجار از اقدامات محافل صهيونيستي و ضد انقلاب تاكيد مي نمايد اين دانشگاه و اعضاي آن هرگز در چنين همايش و كنفرانس هايي شركت نخواهند داشت.
سيدقاسم حسيني
رئيس دفتر رياست و روابط عمومي
خاتمی چه چیزی را انكار می كند؟
۱۳۹۱/۵/۱۱