نسخه چاپی

بسیاری از كوه‌خواری، دریاخواری و زمین‌خواری‎ها توسط مدیران انجام شده‌است

فرماندار كلاردشت در هفته منابع طبیعی درباره صیانت از منابع ملی با بیان اینكه بسیاری از كوه‌خواری، دریاخواری و زمین‌خواری‎ها را مدیران انجام داده اند، گفت: برخی احكام تخریب و رفع تصرف آماده اجراست اما مشكل كجاست كه اجرا نمی‌شود؟!

به گزارش نما به نقل از فارس از شهرستان کلاردشت، ایوب صالحی یکشنبه شب در جمع مدیران و کارکنان منابع طبیعی این شهرستان با اشاره به حفظ اراضی ملی اظهار کرد: خداوند آنچه را خلق کرده‌است برای استفاده بشر است بشری که به طبیعت آسیب می‌رساند ذی‌شعور نیست.

وی با بیان اینکه طبیعت متعلق به همه مردم از گذشته، حال و آینده است، افزود: این میراث از گذشته به ما رسیده و ما موظفیم آن را برای آیندگان حفظ کنیم.

فرماندار کلاردشت با اشاره به اینکه حیات بشری توسط ما صورت می‌گیرد، اضافه کرد: مردم جهان به‌صورت عام، کشورهای صنعتی به‌صورت ویژه و مناطق بکر گردشگری به‌صورت خاص دارند از آلودگی زیست محیطی و تخریب منابع ملی و زمین‌خواری رنج می‌برند حال اینکه خودمان عامل فجایع زیست محیطی هستیم.

این مسئول با اشاره به اصلاح برخی قوانین غیربازدارنده، گفت: اگر بخواهیم قوانین غیر بازدارنده در گذشته را درباره حفاظت از منابع ملی و زمین‌خواری اصلاح کنیم، مهم‌تر عامل اصلاح ما مدیران است زیرا بسیاری از اتفاقات کوه‌خواری، دریاخواری و زمین‌خواری توسط مدیران اتفاق افتاده است.

صالحی با تأکید براینکه عملکرد ما مدیران بد است، افزود: هر روز مرگ یک منطقه توسط ما مدیران رقم می‌خورد.

وی با بیان اینکه در دنیا 13 اقلیم وجود دارد که 11 اقلیم مربوط به ما است، تصریح کرد: ببینید مردم دنیا چگونه از دو اقلیمی که در اختیار دارند حفاظت می‌‌کنند اما در مازندران یک روز به بهانه آزادراه 150 هکتار از بهترین منابع جنگلی را که در منطقه گردشگری دنیا قرار دارد را واگذار می‌کنیم؛ لازم است جنگل واگذار شده به دامن طبیعت برگردد.

* در خروج دام از جنگل خیانت شد

فرماندار کلاردشت درباره طرح خروج دام از جنگل گفت: به بهانه خروج دام از جنگل به جنگل خیانت شد.

این مسئول با اشاره به اینکه برخی‌ها آمدند به دامداران در جنگل پائین‌دست، در ازای تعداد دام‌ها زمین دادند، ادامه داد: بسیاری از افراد دامدار نبودند در ازای شمارش چندباره دام به یک دامداری زمین دادند، زمین‌ها نه‌تنها استفاده دامداری قرار نگرفت بلکه به تهرانی‌ها فروخته شد.

صالحی با بیان اینکه در اقدام خروج دام واگذاری اراضی جنگلی صورت گرفت، خاطرنشان کرد: با این اقدام نه جنگل آزاد شد و نه دامدار اصلی به حقش رسید.

وی مازیچال را یکی ازمناطق زیبا و مرتعی دنیا معرفی کرد و ادامه داد: مازیچال با پوشش گیاهان دارویی منحصربه‌فرد تا سال 80 متعلق به کلاردشت بود، از نظر سیاسی به تنکابن واگذار شد و از لحاظ حفاظت به منابع طبیعی کلاردشت که رسیدگی به تخلفات باید از محل وقوع تا دادگاه نشتارود نزدیک به 70 کیلومتر طی شود.

فرماندار کلاردشت با اشاره به اینکه به‌طور عملی عباس آباد در این منطقه عملیات دارد، بیان کرد: در منطقه کوهستانی مازیچال در زمستان زندگی جریان ندارد، روز انتخابات هفتم اسفند عده‌ای را از عباس آباد با زحمت به مازیچال بردند تا نشان دهند این منطقه روستاست و مردم در آن رأی دادند.

این مسئول با بیان اینکه مازیچال بر اثر برف و سرما 6 ماه از سال قابل استفاده نیست، اظهار کرد: مازیچال متعلق به دنیاست، می‌خواهند برای این منطقه جاده بزنند مردم کلاردشت نمی‌گذارند چون اگر جاده برود برق و دیگر امکانات هم می‌رود و این یعنی نابودی مازیچال و جنگل‌های اطراف که به خواسته رهبری توجه و عمل نشد.

صالحی با تأکید براینکه نباید از منویات رهبری سرپیچی شود، گفت: تیپ 65 سال‌ها پیش به چمن مکارود آمد حدود سه هکتار را برای مقاصد خود اجاره کرد و حالا پنج هکتار را اخیراً تصرف کرده است، تیپ 65 باشد اما حکم تخلیه دارد، مقام معظم رهبری خواسته‌اند تیپ 65 چمن مکارود را ترک کند حال چرا از فرمایشات رهبری سرپیچی می‌شود باید بررسی شود چه کسانی استنکاف می‌کنند.

وی درباره زمین 100 هکتاری سازمان زندان‌های کشور گفت: حدود 100 هکتار از زمین ملی در زمان شاه به آقایی به نام مس‌فروش واگذار شد بعد از انقلاب این زمین مصادره شد و سر از سازمان زندان‌های کشور درآورد و حالا سازمان زندان‌ها می‌خواهد این زمین را بفروشد، وقتی هم به‌فروش رفت در آن ساخت و ساز می‌شود که این اقدام فاجعه است.

فرماندار کلاردشت بیان کرد: در نامه‌ای از رئیس قوه قضائیه خواسته‌ایم این زمین ملی اعلام شود تا به‌صورت پارک در اختیار مردم و گردشگران قرار گیرد.

* ما سرایدار تهرانی‌ها شده‌ایم

این مسئول درباره منطقه گردشگری کلاردشت، تصریح کرد: ما مردم کلاردشت همه زمین‌های خود را فروخته‌ایم و شده‌ایم سرایدار 12 هزار ساختمان و ویلای تهرانی‌ها، بنابراین شهرستان باید به‌صورت صنعت ویژه گردشگری دیده شود که در این راستا همت همه را می‌طلبد.

* تعدادی حکم تخریب آماده اجراست، چرا اجرا نمی‌شود؟!

صالحی در بخش پایانی سخنانش، با طرح سوالی، گفت: سوال من اینجاست تعدادی حکم تخریب و رفع تصرف آماده اجراست، مشکل کجاست که اجرا نمی‌شود؟! آیا پشت این اجرا کسی هست که مانع شده است، امیدوارم این طور نباشد و شاهد اجرای احکام صادره باشیم.

۱۳۹۴/۱۲/۱۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...