امیرحسین قاضی زاده در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی نما ، در خصوص تأثیرات نامگذاری سال گفت: نامگذاری های سال بر اساس یک آسیب شناسی صورت می گیرد. مقام معظم رهبری موضوعی که آن در سال پیش رو، دارای اولویت تشخیص می دهند به عنوان شعار سال نامگذاری می کنند. درواقع این نامگذاری یک نوع توجه و هشدار است برای اینکه مسیرها را اصلاح کند. گاهی این شعار مورد توجه قرار می گیرد و گاهی هم مورد توجه قرار نمی گیرد؛ طبیعی است که هرگاه مورد توجه قرار می گیرد، اهداف آن شعار نیز محقق می شود.
وی در خصوص میزان تحقق شعار «دولت و ملّت، همدلی و همزبانی» که به عنوان شعار سال 94 نامگذاری شده بود اظهار داشت: مردم ما الحمدلله در صحنه هایی که مربوط به آنها بوده است انصافاً به خوبی حضور پیدا کرده اند؛ هم در حمایت هایی که باید از دولت انجام می شد و هم در انتخابات. اما متأسفانه بسیاری از مشکلات مردم لاینحل باقی مانده است. مسائل معیشتی و مبارزه با فساد و موضوعاتی از این قبیل، باید مورد توجه دولتمردان قرار می گرفت که خب اینها در رفتار دولت، چندان جلوه گری نمی کند.
نماینده مشهد با بیان اینکه شعار سال 94 از سوی مردم محقق شده است، تصریح کرد: اما اینکه از طرف دولت نیز محقق شده باشد، حداقل این است که روشن و شفاف نیست و من نمی توانم قضاوت روشنی مبنی بر تحقق شدن یا نشدن آن انجام بدهم.
قاضی زاده در خصوص میزان نقدپذیری دولت در سال سپری شده گفت: موضوع نقدپذیری متأسفانه مشکل دولتمردان ما است. همه دولتمردان ما در مقابل انتقاد خیلی کم تحمل هستند و همین هم باعث شده که با پرخاشگری انتقادات را جواب بدهند و واقعاً این یک مشکلی است که در کشور وجود دارد.
قاضی زاده در گفتگو با نما:
تصویر روشنی از میزان عمل دولت به شعار سال وجود ندارد
نماینده مشهد در خصوص تحقق شعار سال 94 گفت: مردم ما الحمدلله در صحنه هایی كه مربوط به آنها بوده است انصافاً به خوبی حضور پیدا كرده اند؛ هم در حمایت هایی كه باید از دولت انجام می شد و هم در انتخابات. اما متأسفانه بسیاری از مشكلات مردم لاینحل باقی مانده است.
۱۳۹۴/۱۲/۲۶