به گزارش نما به نقل از خبرگزاری دانشجو صبح امروز در آیینی با حضور معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، دهکده گردشگری دریایی پازارگاد در شیرینو مورد بهرهبرداری رسمی قرار گرفت.
مسعود سلطانیفر در این آیین اظهار داشت: توسعه گردشگری اهمیت بسیار زیادی دارد و دولت یازدهم برای این مهم تلاش زیادی انجام داده است.
وی خاطرنشان کرد: گردشگری در دولت یازدهم رشد محسوسی داشته و تعداد گردشگران نسبت به قبل رشد ۳ برابری داشته است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکید کرد: امیدوار هستیم طی چند سال آینده بتوانیم کاستیهای این حوزه در ۱۰ سال گذشته را جبران کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی استان بوشهر نیز گفت: این دهکده در مساحت ۲۰ هکتار با استفاده از اراضی ساحلی شیرینو تکمیل شده است.
ابراهیم فروزانی افزود: این دهکده با همت عملیات غیرصنعتی پازارگاد انجام شده و شامل امکانات ارزشمندی همچون پلاژ بانوان و سوئیت ساحلی و ورزشهای آبی و ساحلی است.
در این آیین، دهکده گردشگری دریایی پازارگاد با حضور معاون رئیسجمهور و مسئولان استان بوشهر افتتاح شد.
با حضور معاون رئیسجمهور
دهكده گردشگری دریایی شیرینو در عسلویه افتتاح شد
در آیینی با حضور معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، دهكده گردشگری دریایی شیرینو در عسلویه افتتاح شد.
۱۳۹۴/۱۲/۲۷
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)