نسخه چاپی

اصلاح‌طلب می‌تواند ساختارشكن باشد!

علیرضا علوی تبار، سردبیر روزنامه توقیف شده حجاریان می گوید: اصلاح طلب می تواند ساختارشكن باشد.


به گزارش نما به نقل از کیهان، عليرضا علوي تبار سردبير روزنامه توقيف شده صبح امروز در گفت وگو با پايگاه اينترنتي «ميهن» (وابسته به علي كشتگر و شماري از عناصر ضدانقلاب فراري) گفت: تصور اوليه من از مفهوم اصلاح طلبي، ساختارشكني است. اصلاح طلبي مي تواند هدف انقلابي داشته باشد. طبقه بندي اوليه كه من داشتم، خيلي وقت ها از سوي دوستان با اعتراض مواجه مي شد و اين ايراد را مطرح مي كردند كه نمي شود در روش اصلاح طلب و در هدف ساختارشكن و انقلابي بود.

وي درباره انتخابات رياست جمهوري سال آينده گفت: در اين انتخابات من اعتقاد ندارم و به نظر نمي رسد كه شرايط به گونه اي باشد كه بتوان بهبودخواهي حكومت (اصلاح طلبي) ايجاد كنيم. بيشتر بايد به انتخابات به عنوان يك فرصت نگاه كنيم كه در آن يك كنش سياسي جمعي انجام دهيم. يعني از اين حالت انفعالي تجزيه شده محفلي به يك جريان جمعي تبديل شويم. به بيان ديگر از فرصت انتخابات استفاده كنيم.

بعيد است كه اجازه دهند كه از انتخابات پيش رو براي شكل گيري جريان بهبودخواهي استفاده كنيم اما از فرصت انتخابات براي شكستن فضاي منفرد شدن و يأسي كه وجود دارد و براي برقراري دوباره ارتباطات، گفتگوهاي جمعي بين خودمان استفاده كنيم. بيش از اينكه به ورود به درون حكومت فكر كنيم بايد به ارتباطات بيشتر و كنش سياسي جمعي تلاش كنيم.

علوي تبار گفت: انتخابات به نوعي بسترسازي براي قدم هاي بعدي است. اينكه رهبري جمعي مان را بازسازي كنيم. ارتباطات مان را بازسازي كنيم و اين فضاي اتمي شده و ذره اي شده را از بين ببريم. در واقع از فرصت انتخابات استفاده كنيم.

وي درباره اين سؤال كه «خواست زندانيان درباره تحريم را چگونه مي توان پيش برد؟» گفت: به نظر من دوستان ما مسلما با توجه به وضعيت تصميم مي گيرند. هنوز زود است. آنگونه كه در صحبت ها عنوان و منتقل شده آنها هم در گفتگو اگر شرايط مثبت باشد موافقند. آنها هم از بهره گيري از فرصت موافقند اما بايد صبر كرد و وضعيت را سنجيد ولي بعيد مي دانم اگر شرايط مثبت باشد دوستان در زندان هم مخالفت كنند. اما اين منوط به وجود شرايط مثبت است وگرنه در انتخابات مجلس حتي امكان استفاده از فرصت هم نبود و از اين رو دوستان به تصميم عدم شركت در انتخابات رسيدند.

علوي تبار در اين گفت وگوي همدلانه با ارگان گروهك فدائيان خلق توضيح نداده كه چرا حاكميت بايد به جريان شترگاوپلنگي كه به تصريح وي ساختارشكن است، اجازه حضور در انتخابات را بدهد، انتخاباتي كه براي تعيين چيدمان ساختار اجرايي برگزار مي شود؟ همچنين در ادبيات سياسي، اصلاح طلب (رفورميت) كسي است كه اصل ساختار را قبول دارد و در چارچوب آنها به اصلاح و ارتقاي امور مي انديشد، و نه شكستن اصل ساختار و براندازي.

شايان ذكر است روزنامه صبح امروز يكي از عوامل تحريك به اغتشاش و آشوب در سال هاي آغازين فعاليت دولت اصلاحات بود و طي چند سال به روشني ماهيت نفاق افراطيون مدعي اصلاحات را عيان كرد.

۱۳۹۱/۵/۱۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...