عباس ملکی از مذاکرهکنندگان ارشد دهه 70 وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتوگویی نسبت به چگونگی حضور نیروهای رژیم بعث عراق در مذاکرات 598 اظهار داشت: «هیئت عراقی همه متحدالشکل بودند، همه آنها با کت سورمهای و شلوار طوسی در جلسات حاضر میشدند.
جالب است که بدانید همه آنها مسلح بودند و باوجودآنکه به آنها تذکر داده میشد، ولی آنها بدون توجه به این تذکرات، با کلت کمری در جلسات حاضر میشدند. اکثراً سیگار میکشیدند.
من به یاد دارم طارق عزیز که وزیر امور خارجه عراق بود، از اول تا آخر جلسه سیگار برگ بدبو میکشید و جلسه پر از دود میشد. از طرف دیگر، عراقیها برخلاف ما از اختیارات برخوردار نبودند و هر چیز که مطرح میشد، یادداشت میکردند و میگفتند ما فردا جواب خواهیم داد و این موجب شده بود تا دبیر کل سازمان ملل بگوید اینها من را کلافه کردهاند. آنها مجبور بودند تا هر موضوعی را با بغداد چک کنند.»[1]
[1] - ویژه نامه نوروزی روزنامه اعتماد، صفحه 10
واكنش هیئت ایرانی در مذاكرات به حضور عراقیها با كلت كمری
عباس ملكی از مذاكرهكنندگان ارشد دهه 70 وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتوگویی نسبت به چگونگی حضور نیروهای رژیم بعث عراق در مذاكرات 598 اشاره میكند، حضوری مسلحانه در مذاكرات دیپلماتیك.
۱۳۹۵/۱/۴