به گزارش نما به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین امیری خامکانی سخنگوی کمیسیون انرژی درباره پیشنهاد مجلس جهت دو نرخی شدن بنزین گفت: این پیشنهاد در صحن علنی مطرح شد و رای آورد و بر اساس آن دولت باید کارتهای سوخت را همچنان حفظ کرده و مردم در جایگاهها از کارتهای سوخت خودشان استفاده کنند و قیمت بنزین هم در حد پایه و سقف سال 94 نگه داشته شود و مصرف بیش از میزان مشخص را دولت با قیمت تمام شده محاسبه کند.
به گزارش ایلنا وی در ادامه تصریح کرد: قیمت تمام شده به صورت میزان ریزش و تبخیر و کرایه حمل و نقل محاسبه میشود و بر اساس مصوبه مجلس دو نوع نرخ پیش بینی شده است.
خامکانی خاطرنشان کرد: البته کل لایحه بودجه باید به شورای نگهبان برود و اگر به تصویب نهایی رسید، اجرایی میشود.
وی با اشاره مخالفت دولت با دو نرخی شدن بنزین تاکید کرد: بنا به نظر دولت چند نرخی شدن کالاها زمینه را برای زد و بند و رانت فراهم میکند ومغایر رفتن به سمت اقتصاد پویا و بازار است.
سخنگوی کمیسیون انرژی با بیان اینکه دو نرخی شدن پیشنهادی بود که فقط در صحن مطرح و در کمیسیون انرژی بررسی نشد، اظهار داشت: به نظر بنده نیز دو نرخی بودن بنزین ایجاد رانت و زد و بند خواهد کرد، ضمن اینکه قانون هدفمندی یارانهها هم پیش بینی کرده تا پایان برنامه به فوب خلیج فارس نزدیک شویم الان با توجه به اینکه قیمت نفت پایین است قیمتهای موجود بنزین خیلی از فوب خلیج فارس کمتر نیست یعنی هزینه تمام شده بیشتر از فوب خلیج فارس است و ممکن است افزایش بیش از قیمت کنونی بنزین اثر روانی در اقتصاد داشته و در قیمتها نیز جهش ایجاد کند.
وی با بیان اینکه دو نرخی شدن بنزین به نفع اقتصاد کشور نیست، یادآور شد: با توجه به قوانین موجود از جمله هدفمندی یارانهها دولت قیمت را تنظیم میکند.
هشدار درباره دو نرخی شدن بنزین
حسین امیری خامكانی سخنگوی كمیسیون انرژی درباره پیشنهاد مجلس جهت دو نرخی شدن بنزین گفت: این پیشنهاد در صحن علنی مطرح شد و رای آورد و بر اساس آن دولت باید كارتهای سوخت را همچنان حفظ كرده و مردم در جایگاهها از كارتهای سوخت خودشان استفاده كنند و قیمت بنزین هم در حد پایه و سقف سال 94 نگه داشته شود و مصرف بیش از میزان مشخص را دولت با قیمت تمام شده محاسبه كند.
۱۳۹۵/۲/۸