به گزارش نما به نقل از فارس، لطفالله فروزنده معاون پارلمانی رئیس جمهور در جریان بررسی کلیات طرح اصلاح ماده 17 قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حقالتدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی با اعلام مخالفت دولت با این طرح، گفت: این طرح برخلاف ماده 51 برنامه است چراکه در آن ماده آمده که استخدامها با پیشنهاد معاون توسعه رئیسجمهور و معاون برنامهریزی و با نیازسنجی آنها انجام شود.
وی ادامه داد: طبق آماری که در اختیار داریم، اکنون معلمین قرآنی و حقالتدریسی 200 هزار نفر هستند که استخدام آنها دارای بار مالی بسیار زیادی است.
معاون پارلمانی دولت خاطرنشان کرد: همچنین 95 درصد این تعداد خانمها و در کلانشهرها هستند در حالی که دولت اگر بخواهد نیرویی در آموزش و پرورش جذب کند، باید در مناطق محروم باشد چراکه ما در آن مناطق کمبود نیرو داریم نه در کلانشهرها.
فروزنده افزود: اکنون وزارت آموزش و پرورش 5 هزار میلیارد تومان کسری بودجه دارد که جذب این نیروها اضافه کردن بار مالی بر دولت و این وزارتخانه است بنابراین بهتر است به جای استخدام مشکلات این دوستان در بخش خصوصی را برطرف کنیم.
وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: این معلمین که مقابل مجلس جمع شدهاند، اکثرا در بخش خصوصی شاغل هستند لذا باید ببینیم اینها چه مشکلاتی در این بخش دارند و آنها را رفع کنیم.
فروزنده با بیان اینکه آموزش و پرورش برای استخدام نیروهای شرکتی آزمون برگزار کرد، گفت: پس از برگزاری آزمون از 56 هزار نفری که شرکت کرده بودند، 16 هزار نفر نمره قبولی کسب کرده و ما آنها را جذب کردیم اما نمیتوانیم افرادی را که در آزمون قبول نشدهاند، استخدام کنیم چراکه معلمی شغلی است که باید شرایطی از قبیل توانمندی و تحصیلات بالا داشته باشند.
وی ادامه داد: ما اکنون در کلانشهرها مازاد نیرو داریم و نیازی به جذب نیرو نیست، همچنین مجلس نیز سیاستگذاری کرده که دولت برای تأمین نیرو از دانشگاههای تربیت معلم استفاده کرده و فارغالتحصیلان این مراکز را جذب کند بنابراین بهتر است مشکلات این نیروهای پیش دبستانی و حقالتدریسی در بخش خصوصی را حل کنیم که راهحل این مشکلات نیز جذب آنها در سیستم دولتی نیست.
فروزنده در پایان گفت: استخدام این نیروها که در بخش خصوصی شاغل هستند، هم برای دولت بار مالی دارد و هم با این کار کمک کردهایم تا دولت بزرگ شود در حالی که باید تدبیری اندیشید تا دولت بزرگ نشود.
كسریبودجه میلیاردی وزارتآموزشوپرورش
معاون پارلمانی دولت گفت: وزارت آموزش و پرورش 5 هزار میلیارد تومان كسری بودجه دارد و جذب نیروهای پیش دبستانی و حقالتدریسی شاغل در بخش خصوصی اضافه كردن بار مالی به دولت است.
۱۳۹۱/۵/۱۷