به گزارش نما به نقل از مهر: طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، بیشترین میزان افزایش امید به زندگی در منطقه آفریقایی سازمان بهداشت جهانی است. در حال حاضر نرخ امید به زندگی در این منطقه با افزایش ۹.۴ سال به ۶۰ سال رسیده است. علت عمده این میزان افزایش، بهبود در میزان بقای کودکان، پیشرفت کنترل مالاریا و دسترسی گسترده به داروهای درمانی ایدز بوده است.
طبق گزارش این سازمان، میانگین نرخ امید به زندگی جهانی برای کودکان متولدشده در سال ۲۰۱۵، ۷۱.۴ سال خواهد بود که برای کودکان دختر ۷۳.۸ سال و برای کودکان پسر ۶۹.۱ سال است. البته آینده هر کودک به محل زندگی او بستگی دارد.
این گزارش نشان می دهد میانگین نرخ امید به زندگی کودکان متولدشده در ۲۹ کشور جهان که عمدتا از کشورهای پردرآمد هستند ۸۰ سال یا بیشتر است، درحالیکه این رقم برای کودکان متولدشده در ۲۲ کشور دیگر که همگی کشورهای شمال آفریقا هستند کمتر از ۶۰ سال است.
با وجودی که میانگین عمر مردم جهان ۸۶.۸ سال است، اما زنان ژاپنی طولانی تر از این مدت عمر می کنند، و مردان سوئیسی در دنیا بیشترین طول عمر با ۸۱.۳ سال را دارا هستند. مردم سیرالئون دارای پایین ترین نرخ امید به زندگی برای هر دو جنس مرد و زن هستند؛ ۵۰.۸ سال برای زنان و ۴۹.۳ سال برای مردان.
افزایش سن «امید به زندگی» در جهان
آمار و ارقام سلامت جهانی نشان می دهد امید به زندگی بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ به میزان ۵ سال افزایش یافته است كه این رقم از دهه ۱۹۶۰ تاكنون بالاترین میزان افزایش را نشان می دهد.
۱۳۹۵/۳/۱