نسخه چاپی

منتظر پاسخ خواهيم ماند

آیا واقعا پایداری پشت در است؟

عکس خبري -آيا واقعا پايداري پشت در است؟

به امید آنكه دوستان پایداری پاسخی در خور به این ادعاهای مطروحه از جمله توهینهایی كه به آیت الله مصباح شده است و بیان این ادعا كه جبهه پایداری در پشت در منتظر اجازه برای نشستن كنار امثال مشایی است؛ داشته باشند.

چندي قبل و در آستانه انتخابات مجلس شوراي اسلامي، مطالبي از باب دلسوزي خطاب به دوستان جبهه پايداري متذكر شديم كه به نوع ديگر تأويل شد و از آن به عنوان چراغ سبز براي تخريب پايداري توسط جمعيت ايثارگران! ياد گرديد.
اما آن تذكر اين روزها رنگ و بويي ديگر دارد. براي پرهيز از هرگونه سوء برداشت، مطالب منتشره در سايت "انسان كامل"! كه رسالتش دفاع از مشايي است را در ادامه مي آوريم؛ به اميد آنكه دوستان پايداري پاسخي در خور به اين ادعاهاي مطروحه از جمله توهينهايي كه به آيت الله مصباح شده است و بيان اين ادعا كه جبهه پايداري در پشت در منتظر نشستن كنار امثال مشايي است؛ داشته باشند.
آنچه در پي مي آيد متن خبري است با تيتر ناگفته هایی از پشت پرده حضور الهام در جلسه با دانشجویان كه به تاريخ 17 مرداد 1391 در سايت گروه انحرافي منتشر شده است:
 "به آقایی که تندروی کرد و گفت اینها بزرگترین خطر از صدر اسلام تا کنون هستند و هفته بعد گفت اینها عددی نیستند، پیغام دادم که نگران شما هستم. آن شخصی که می خواست پیام را ببرد گفت به چه دلیلی این حرف را می زنی؟ گفتم: دولت نهم را خدا سر کار آورد. احمدی نژاد فقط یک فلش جهت نما بود. اگر کسی در ذهنش خطور کند که این دولت را او سر کار آورده خدا یک جا حالش را می گیرد، و به او نشان می دهد که هیچ کاره بوده." (قسمتی از پیغام دکتر احمدی نژاد به علامه مصباح یزدی)
"ما در آینده شاهد پیروزی حتمی هستیم. روز پشیمانی نزدیک است که بیایید و بگویید اشتباه کرده ایم و دولت چنین و چنان است و از آنطرف بوم بیوفتند!"
(قسمتی از پیش بینی دکتر احمدی نژاد نسبت به سرنوشت منحرفان از خط اصیل انقلاب)
در این شرایط یک سوال اساسی ذهن انسان را به خود مشغول میکند و آن اینکه آیا این پیش بینی تا عینیت یافتن فاصله زیادی دارد یا خیر؟
ماجرای انتخابات مجلس نهم به وضوح نشان داد جریانی موسوم به اصولگرایی، تاب و تحمل هیچ نوع از احمدی نژادیون را دارا نیست، حالا خواه این احمدی نژادیون از جنس فرقه مصباحیه باشند، خواه از جنس گفتمان اصیل انقلاب اسلامی.
در این میان نشست چند روز پیش دکتر احمدی نژاد با تشکل های به اصطلاح دانشجویی هم مزید بر علت شد تا پیش بینی دکتر احمدی نژاد از سرنوشت منحرفان در عمل به حقیقت پیوند بخورد. در این جلسه که شور و شعور دانشجویانه بیداد میکرد و انوار افکار ناب اصولی، جلسه را به صحنه قصابی اخلاق و تقوا تبدیل کرده بود، اتفاقات جالب توجه دیگری هم افتاد که از جمله آنها می توان به حضور دکتر غلامحسین الهام اشاره کرد.
غلامحسین الهام فردی است که در دور اول ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد تقریبا صاحب بخشی از جایگاه امروز مهندس اسفندیار رحیم مشایی است. آن روزها وی به ابوالمشاغل و همسر خانم رجبی معروف بود و هفته ای نمی گذشت مگر داستانی برای او و خانواده اش علم می کردند. بسیاری او را فردی میدانند که در دوران "فتنه انحرافی سال ۹۰ کمترین میزان "انحراف گویی" را از خود بروز داد و در میان خواص ساقط شده جبهه مدعی اصول قرار نگرفت.
بنابر شنیده های خبرنگار شبکه انسان کامل، وی با توصیه یکی مقامات که او را انحرافی می نامند به جلسه دعوت شده بود. اما واکنش تند احمدی نژاد به اصرار الهام برای همراهی تا جایگاه سخنرانی نشان داد، بازگشت بی هزینه و هزینه از وجهه رئیس جمهور، هرگز از طرف فردی چون محمود احمدی نژاد پذیرفتنی نیست، دقیقا به همین دلیل بود که رئیس جمهور در آغاز صحبت های خود با کنایه ای معنادار به این حضور و همراهی واکنش نشان داد و نشستن افراد بر صندلی های کنار خود را بدون هماهنگی با خود توصیف کرد.
اما این تنها واکنش محمود احمدی نژاد به این "حضور نامانوس" نبود. وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شبهه ای که پیرامون رفتن افراد خدمتگذار و آمدن حاشیه سازها به دولت مطرح شده بود با صراحتی قابل تامل گفت: هر کس از مجموعه دولت رفته، جای او را فردی انقلابی تر پر کرده است. اما آخرین جمله احمدی نژاد که از آرزوی خود برای داشتن یاران سال ۸۴ خود سخن به میان آورد، پازل پیام احمدی نژاد به منتظران پشت در را به روشنی کامل کرد.
محمود احمدی نژاد به "منحرفان" که حالا در آرزوی بازگشت له له میزنند پیام هایی واضح مخابره کرد، پیام هایی که می توان نوع برخورد و رفتار او با غلامحسین الهام را نمونه ای کاملا آزمایشگاهی از مدلی بزرگتر در نظر گرفت. احمدی نژاد در مرحله اول به آنها نشان داد راه هرگز برای بازگشت بسته نیست. اما در صورت بازگشت نباید توقع داشته باشند به عنوان صحنه گردان جریان گفتمان انقلاب، پرچمی به دست آنها داده شود. این عده طی یک سال گذشته در کمال بی بصیرتی خزعبلات راس و ریشه فتنه را تکرار کرده و در ترازی بالاتر آن را گسترش دادند پس کمترین هزینه برای بازگشت آنها اعتراف به این اشتباه فاحش و احمقانه است. برخورد معنادار احمدی نژاد با فردی که کمترین میزان تخریب را نسبت به جریان انقلاب داشت، میتواند مقیاس و میزان خوبی از نوع برخورد احتمالی وی با دیگرانی باشد که در دریدن پرده های حیاء با هم مسابقه گذاشته بودند.
باید منتظر ماند و دید تا تحقق پیش بینی دکتر از "گرفته شدن حال آن عده" و "روز پشمانی" آنها چقدر زمان باقی مانده است.

۱۳۹۱/۵/۱۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...