نسخه چاپی

تخلف سینماها در اكران یك فیلم مبتذل

فیلم «پنجاه كیلو آلبالو»در شرایطی به اكران خود در سینماهای تهران ادامه می دهد كه فیلم تنها باید در 5 سالن حمایتی به نمایش درمی آمد اما تعداد سینماهای بیشتری به این فیلم اختصاص یافته است.

به گزارش نما به نقل از فارس، با تصمیم شورای صنفی نمایش فیلم های اکران نوروز تنها در سالن های حمایت و پردیس کورش اجازه ادامه اکران دارند. سینماهای حمایتی فیلم «پنجاه کیلو آلبالو» سالن های جی، میلاد، بلوار ، پایتخت 2 و کیان است اما متاسفانه این فیلم که وزیر را به دردسر انداخت و برای ارایه پروانه نمایش به این فیلم سخیف و مبتذل مورد سرزنش قرار گرفت و در نهایت مجبور به اظهار نظر شد و گفت که ارایه پروانه نمایش به این فیلم اشتباه بوده است و عملکرد شورای پروانه نمایش که با حکم ایشان به کار خود ادامه می دهند را زیر سوال برد در سینماهای بیشتری اکران است . این فیلم علاوه بر سینماهای حمایتی در سینماهای سروش، راگا ، چهارسو ، تماشا ، سروش و میلاد اکران است .

باید دید شورای صنفی نمایش با تخلف سینمادارها در ادامه اکران این فیلم چه برخوردی خواهد کرد.

بنابراین گزارش، فیلم «پنجاه کیلو آلبالو» علاوه بر انتقاد وسیع در سطح جامعه، دانشجویان دانشگاه امام صادق را هم به واکنش واداشت و در نامه عملکرد غلط سازمان سینمایی را مورد انتقاد قرار دادند.

۱۳۹۵/۳/۱۶

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...