به گزارش نما؛ سعید احمدزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در آبیک اظهار کرد: شهرستان آبیک گذرگاه چند استان کشور بوده که مسیر بینراهی بسیاری دارد و محل تردد مسافران متعددی است.
وی با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان افزود: در این ماه به صورت محدود تعدادی از رستورانها با کسب مجوز از اداره اماکن فعالیت میکنند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آبیک ادامه داد: به مناسبت ماه مبارک رمضان به واحدهای صنفی، اغذیهفروشیها و مطبخخانهها توصیه شده است که اقدام به پخت و پز نکرده و حرمت این ماه را حفظ کنند.
احمدزاده اضافه کرد: اگر فردی به هر دلیلی یا عذر شرعی نمیتواند روزه بگیرد لزومی ندارد که به صورت علنی اقدام به روزهخواری کرده و سبب تجری و حرمتشکنی ماه رمضان شود.
این مسؤول خاطرنشان کرد: با افرادی که در شهرستان آبیک عمداً مرتکب روزهخواری علنی متجریانه و به قصد حرمتشکنی ماه مبارک رمضان شوند، برخورد قاطع صورت میگیرد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آبیک اذعان کرد: در زمینه پیشگیری از روزهخواری در ملأعام، مسؤولیت مسؤولان به ویژه متولیان فرهنگی خطیرتر و مضاعف است که میطلبد وظیفه و نقش خود را به نحو احسن ایفا کند.
احمدزاده با اشاره به انجام مراحل امر به معروف و نهی از منکر در آموزههای دینی عنوان کرد: از نیروهای تذکر لسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، نیروهای انتظامی و افراد متدین درخواست میشود که در برخورد با روزهخواران علنی خویشتندار بوده و با زبان لین و شایسته تذکر دهند.
وی ادامه داد: اگر مراحل اجرای امر به معروف و نهی از منکر به درستی انجام شود، قطعاً مؤثرتر و نتیجهبخش بوده و برخورد قضایی آخرین راهکاری است که صورت میگیرد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آبیک اضافه کرد: طبق ماده 638 قانون تعزیرات اگر کسی علناً در انظار عمومی تظاهر به عمل حرام کند مشمول حبس 10 روز تا دو ماه و یا محکوم به 74 ضربه شلاق میشود.
احمدزاده ماه مبارک رمضان را ماه میهمانی خدا و خودسازی ذکر کرد و گفت: هر ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان آمار جرم و جنایت به شدت کاهش مییابد که بیانگر وجود معنویت در مردم و اعتقاد آنان به آموزههای دینی است.
این مسؤول خاطرنشان کرد: ماه مبارک رمضان بسیاری از نهادهای خیریه و خیران فعالتر شده و برای کمک به همنوع به ویژه آزادی زندانیانی که تمکن مالی ندارند و در حبس به سر میبرند، اقدام میکنند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آبیک ادامه داد: طبق روایات و فرمایشات ائمه اطهار(ع) ثواب و اجر انجام کار خیر در ماه مبارک رمضان بیشتر از ماههای دیگر است که میطلبد انسان از خیرات، برکات و فیوضات این ماه به نحو استفاده کرده و بهره لازم را ببرد.
احمدزاده بیان کرد: ماه مبارک رمضان فرصت مناسب و نعمتی برای مسؤولان قضایی است چراکه میتوانند به پروندههایی که اطاله دادرسی شده، رسیدگی کرده و افرادی ذیحق را زودتر به حقشان برسانند.
وی تصریح کرد: به مناسبت ماه مبارک رمضان پیامهای پیشگیرانه در سطح شهر آبیک از سوی ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری شهرستان آبیک صورت میگیرد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آبیک با اشاره به برگزاری جلسه توجیهی اعضای ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری این شهرستان افزود: در این جلسه راهکارهای پیشگیرانه در وقوع برخی از جرایم به اعضای ستاد ارائه شده و اقداماتی که منجر به برخورد قضایی میشود برای آنان تبیین و تشریح میشود.
احمدزاده با تأکید بر مشارکت و همکاری مردم با اعضای ستاد پیشگیری و حفاظت اجتماعی شهرستان آبیک در پیشگیری از وقوع جرایم در این شهرستان مطرح کرد: اطلاعرسانی و فرهنگسازی در زمینه پیشگیری از جرایم نقش بسزایی را در کاهش جرایم ایفا میکند.
برخورد قاطع با روزهخواری علنی در آبیك
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آبیك گفت: با افرادی كه در این شهرستان عمداً روزهخواری علنی متجریانه و به قصد حرمتشكنی ماه مبارك رمضان كنند، برخورد قاطع میشود.
۱۳۹۵/۳/۱۷

