نسخه چاپی

انتشار اولین تصاویر حضور فائزه هاشمی در لندن

سایت ضد انقلاب خودنویس از حضور فائزه هاشمی به همراه چند نفر در ساختمانی در خيابان «فلیت استریت» خبر داد.

روز جمعه نيز شبکه ضد انقلاب صدای آمریکا، اعلام کرده بود خانم هاشمی احتمالا برادرش را در جلسه «راستی آزمایی» در روز دوشنبه همراهی می‌کند و محل سين جين نيز شماره ۷۰ خیابان فليت استريت اعلام شده است.

همزمان در لندن شايع شده فائزه هاشمي با هماهنگي قبلي با برخي مقامات غربي ضد ايراني قرار است در جريان حضور درلندن به بهانه المپيک غير از تلاش براي رتق و فتق خرابکاري هاي مهدي يک پست به ظاهر ورزشي بين الملل نيز بگيرد تا شايد مصونيتي باشد براي اقداماتش در ايران.



1.jpg

 در همين حال بی بی سی فارسی نیز با پخش رپرتاژ آگهی گونه، گزارش مفصلی از جلسات فائزه هاشمی پخش کرد که در باشگاه فوتبال "وستهام یونایتد" برگزار شده بود.


0.jpg


گفته مي شود اين اقدام شبکه سلطنتي انگليس با طرح دادن يک پست پوششي به فائزه هاشمي براي ايجاد مصونيت اقدامات در ايران هماهنگ بوده است.

۱۳۹۱/۵/۲۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...