نسخه چاپی

تعطیلی در انتظارمهدهایی كه جان بچه های مردم را تهدید كنند

به گزارش نما - «خبرجنوب» نوشت: مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور گفت: هر گزارش مستندی که نشانگر به خطر افتادن امنیت جانی کودک باشد به تعطیلی مهدکودک می انجامد.

محمد نفريه در نشست تخصصي بررسي مسائل و مشكلات مهدهاي كودك در شيراز افزود: در صورت دريافت پيامك مبني بر به خطر افتادن امنيت جاني كودكان مهدها، بازرسان ما به صورت فوري براي بازديد آن مركز ميروند و در صورت به اثبات رسيدن مورد، شديداً برخورد صورت گرفته و مهدكودك به شكل موقت تعطيل ميشود.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر شايعه خوراندن شربت خواب آور به اطفال برخي مهدهاي كشور يادآور شد: اگر چنين اتفاقي در مهدكودكي رخ دهد نوعي كودك آزاري محسوب ميشود و برخورد جدي با آن صورت مي گيرد.
نفريه گفت: چندي پيش خبري مبني بر خوراندن شربت به كودك در يكي از مهدهاي كشور به ما اطلاع داده شد كه بلافاصله مورد را پيگيري كرديم و متوجه شديم كودك در مراحل پاياني سرماخوردگي قرار داشته و دارو به سفارش و با رضايت والدين به او داده شده و مورد خوراندن شربت خواب آور تكذيب گرديد. وي ادامه داد: عمده ترين شكايت از مهدهاي كودك كشور مربوط به شهريه هاست و چندسالي است ميزان شهريه ها در ديد عموم قرار گرفته است. نفريه يادآور شد: در سايتي كه از سال گذشته به اين منظور راه اندازي شده نيز شهريه تمامي مهدها برحسب شرايط استانها با نام مهد ثبت شده به طوري كه طبق آخرين اطلاعات 15 هزار آدرس مهدكودك بر روي اين سايت وجود دارد.
مديركل دفتر امور كودكان و نوجوانان بهزيستي كشور در ادامه سخنان خود گفت: در حال حاضر 24 هزار فرزند تحت پوشش بهزيستي هستند به طوري كه 9 هزار و 800 نفر از فرزندان ما در مراكز شبه خانواده نگهداري مي شوند.
وي افزود: 14 هزار نفر از اين تعداد نيز در خانواده هاي جايگزين به سر مي برند. از سال 92 قانون جديد حمايت از كودكان بيسرپرست و بد سرپرست، فرزندخواندگي را تسهيل كرده به طوري كه به زنان مجرد بالاي 30 سال هم فرزند تعلق ميگيرد.
وي يادآور شد: به ازاي هر كودك قابل واگذاري بهزيستي، 7 و نيم خانواده پشت نوبت و متقاضي دريافت فرزند هستند و ما سعي داريم بهترين خانوادهها را براي آنها انتخاب نماييم.
دكتر نفريه گفت: 70 درصد متقاضيان فرزند از بهزيستي، دختر ميخواهند و سن زير 2 سال مد نظرشان است كه از خانوادهها ميخواهيم بر روي سن و جنسيت بچه، زياد پافشاري نكنند چرا كه موارد فرزندخواندگي و محرميت، راه هاي خاص خود را دارد و در خصوص اين قبيل مسائل، مراكز مشاوره ديني در حال راه اندازي است.
وي افزود: طبق قانون جديد به ايرانيان خارج از كشور هم فرزند تعلقمي گيرد و سن فرزندخواندگي تا 16 سالگي افزايش يافته است.
مديركل بهزيستي فارس نيز گفت: با توجه به اهميت موضوع، به مهدهاي كودك بايد توجه بيشتري شود. موسوي افزود: اين توجه بايد هم در گستره كمي و هم زمينههاي كيفي باشد. مهدهاي كودك كشور در مقطعي دچار روزمرگي و كارهاي عادي شدند و لزوم بازنگري در خصوص فعاليت مهدهاي كودك ضروري است.
وي يادآور شد: حمايت از مهدهاي كودك بايد افزايش يابد. در حال حاضر مهدها بر سر دوراهي قرار گرفته اند و بهزيستي نيز نميتواند حمايتي كه بايد را از مهدها انجام دهد.
مديركل بهزيستي فارس گفت: در حال حاضر به ندرت مهد استانداردي از نظر فضاي فيزيكي در كشور و استان مشاهده ميشود و دستيابي به اين ايده آلها نياز به بودجههاي بسياري دارد و اكثر متوليان مهدها از تسهيلات بانكي مطلوبي برخوردار نيستند و اين مسائل مشكلات آنها را دوچندان كرده است.
موسوي با اشاره به پيوستگي بيشتر مهدهاي كودك با بهزيستي نسبت به آموزش و پرورش افزود: آموزش و پرورش شهريه هاي نجومي را براي مهدهاي كودك مربوط به آموزش و پرورش تدوين كرد و كسي نگفت كه مأخذ اين شهريه ها چيست.
وي بر حمايت بيشتر از مهدهاي كودك تحت پوشش بهزيستي و در نظر گرفتن يارانه مطلوب براي آنها تاکيد كرد.

۱۳۹۵/۴/۲۷

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...