به گزارش نما به نقل از نسیم ، کامران باقری لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در خصوص روحیه انقلابی گری گفت : روحیه انقلابی گری توأم با تعقل، تدبر در کنار احساسات و عواطف است و همراهی عشق و عقل در کنار هم، ترکیب دوگانه ای را شکل می دهد که حلال بسیاری از مصائب اجتماعی و سیاسی است.
بخش های مهم این مصاحبه را در ادامه می خوانید :
- انجام اقدامات بی تدبیر و بدون درنظر گرفتن مبانی در تفکر انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) جایی ندارد.
- در تفکر بنیانگذار انقلاب اسلامی هر اقدامی باید براساس مبانی و اصول مورد توجه و عمل قراردارد.
- امام (ره) این تفکر را در مبارزات قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به انقلابیون القا کردند، چرا که زمانی که کمونیست ها و جبهه ملی به صورت تاکتیک سعی در بر قراری وحدت داشتند، امام(ره) اعلام کرد ما با کمونیست ها هرگز وحدت بر قرار نخواهیم کرد و جبهه ملی هم در صورت تمایل به وحدت باید موازین و اصول مد نظر ما را بپذیرد.
- در تفکر امام(ره) و انقلاب اسلامی باید بر پایه اصول، تدبیر و آینده نگری به انجام امور بپردازیم تا انقلاب همواره پویا و زنده باشد و این امر اختصاص به سال های اولیه انقلاب ندارد بلکه مبنای کار ما طی دوران های مختلف خواهد بود چرا که این تفکر بر خواسته از نگاه اهل بیت(ع) و دین اسلام است.
- روحیه انقلابی گری توأم با تعقل، تدبر در کنار احساسات و عواطف است.
- همراهی عشق و عقل در کنار هم، ترکیب دوگانه ای را شکل می دهد که حلال بسیاری از مصائب اجتماعی و سیاسی است.
- انقلابی گری به منزله پرهیز از زیاده روی و کم کاری در امور است که امام علی (ع) نیز می فرمایند آدم جاهل کسی است که در هر کاری یا زیاده روی می کند یا کم کاری.
- برخی گروههای سیاسی در برابر آمریکا، چه ارتباط و چه تقابل با این کشور، همواره کندروی ها و تند رویی هایی داشته اند.
- دلیل حرکت های سینوسی که روزگاری به تندی دربرابر آمریکا موضع گیری کرده و زمان دیگر به مذاکره با آمریکا افتخار می کند، آن است که به جای تطبیق برخوردهای سیاسی با مبانی دینی، آن را با مصالح و سلایق کوته بینانه خود تنظیم می کنند لذا نتیجه چنین اقدامی مورد توجه جدی قرار دادن امری در مقطعی و در مقابل زشت و منکر دانستن همین امر در روزگار دیگری است.
- تفکر امام(ره) و مقام معظم رهبری به ما می آموزد که برای انجام هر کاری نسبت آن را با مبانی، اصول و ارزش ها سنجیده و بر اساس آن موضع گیری های خود را در عرصه های مختلف تنظیم کنیم.
- همانطور که امام(ره) فرموده و رهبری نیز بر آن تأکید دارد تا زمانی که آمریکا از موضع تحکم، اقتدار و امتیاز گیری بخواهد با ایران وارد مذاکره شود، مذاکره با آنان هیچ معنا و مفهومی نخواهد داشت.
- در حال حاضر که آمریکا به عنوان دشمن بشریت، موضعی بسیار خصمانه نه تنها درقبال مسلمانان بلکه در قبال کل جهان بشر دارد، به هیچ وجه مطرح کردن موضوع مذاکره باآمریکا معنا و مفهوم ندارد.
- به عبارتی هم در زمان پیروزی انقلاب و هم در حال حاضر که 33 سال از شروع این پیروزی بزرگ سپری می شود، مذاکره با آمریکا منتفی بوده و است.
- اگر ما همه موضع گیری های سیاسی خود را به مبانی ارزشی، اصول و اعتقاداتمان باز گردانیم، شاهد ثبات در بخش های مختلف و کل کشور خواهیم بود.
- خداوند در قران می فرماید مومنان قول ثابت دارند چرا که انجام اموراتشان در عرصههای مختلف مبتنی بر باورها و اعتقادات است .
تحلیل لنكرانی از ایجاد رابطه با آمریكا
لنكرانی گفت : تفكر امام(ره) و مقام معظم رهبری به ما می آموزد كه برای انجام هر كاری نسبت آن را با مبانی، اصول و ارزش ها سنجیده و بر اساس آن موضع گیری های خود را در عرصه های مختلف تنظیم كنیم. همانطور كه امام(ره) فرموده و رهبری نیز بر آن تأكید دارد تا زمانی كه آمریكا از موضع تحكم، اقتدار و امتیاز گیری بخواهد با ایران وارد مذاكره شود، مذاكره با آنان هیچ معنا و مفهومی نخواهد داشت.
۱۳۹۱/۵/۲۸