نسخه چاپی

صدور مجوز برای 120 هزارتن محصول چاپی

مدیركل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : سال گذشته برای واردات 120 هزارتن محصول چاپی مجوز صادر شد كه 2.5 برابر نیاز كشور بود.

به گزارش نما به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ؛ برازش در دومین همایش لیبل با حضور مدیران و صاحبان صنعت چاپ و نشر کشور و میهمانان خارجی افزود : پارسال 150 میلیون جلد کتاب غیر درسی با متوسط هر کتاب 220 صفحه وارد کردیم که برای تامین این تعداد کتاب 50 هزارتن کاغذ نیاز است .

وی افزود : مهمترین دغدغه فعالان صنعت چاپ تامین مواد اولیه ، تجهیزات و قطعات مورد نیاز این صنعت است که امیدواریم با توجه به رفع تحریم ها این امور تسهیل شود.

برازش گفت : جهت گیری سرمایه گذاری ها در حال منطقی شدن است و با سخت گیری در برابر واردات ، متقاضیان محصولات صنعت چاپ را به خرید از داخل ترغیب می کنیم.

برازش با اشاره به یازدهم شهریور - روز صنعت چاپ - و برگزاری جشن هایی به این مناسبت در استانها افزود : نیمه دوم امسال نمایشگاه توانمندی های صنعت چاپ با محوریت مواد اولیه ، محصولات چاپی ، ماشین الات و تجهیزات و بسته اموزشی و پژوهشی را برگزار می کنیم.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ ایران هم در این همایش با بیان اینکه ارزش خدمات چاپ و نشر کشور در سال گذشته 650 میلیون دلار بود ، گفت : هرچند سرمایه گذاری در صنعت چاپ و بسته بندی بسیار گران و هزینه بر است ولی باتوجه به مصرف داخلی و صادرات لازم است سرمایه گذاری لازم در این زمینه انجام شود .

عابدین افزود : در حال حاضر 55 درصد از کل بسته بندی دنیا در صنایع غذایی ، 7 درصد در صنعت دارو ، 9 درصد در بخش صنعت ، 10 درصد در محصولات قابل فروش و 19 درصد هم در صنایع دیگر مصرف می شود.

نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ ایران هم گفت : تحریم باعث اتحاد و جمع شدن ما برای رشد و پیشرفت و در نتیجه حضور در بازارهای خارجی شد.

نباتچیان افزود : با هم افزایی و استفاده از توانایی هم می توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم هرچند امروز تعرفه از مشکلات جدی ما است و با توجه به مشکلات اساسی در حوزه حمل و نقل و لجستیک باعث شده است در رقابت پذیری حتی نسبت به کشورهای حاشیه خلیج فارس فاصله داشته باشیم.

رئیس اتاق اصناف ایران هم نداشتن تعریف درست از صنایع کوچک و بزرگ را یکی از اشکالات عمده در مسیر رشد و توسعه دانست و گفت : اتاق اصناف ایران تا پایان امسال تعاریف درست این حوزه را تدوین و منتشر می کند.

علی فاضلی افزود : در بخش تامین و توزیع هم این اشکال وجود دارد و متاسفانه در این حوزه هم استراتژی صادرات نداریم.

وی واردات بی رویه و رقابت غیر سازنده را ناشی از نبود تعامل میان اتحادیه ها و فعالان صنعت دانست و گفت : تعرفه یکی از مشکلات است که تلاش می کنیم در نشستی که با اقای کرباسیان رئیس کل گمرک برگزار خواهیم کرد مشکلات مربوط به این موضوع را حل کنیم.

۱۳۹۵/۶/۲

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...