نسخه چاپی

چین مسیر رودهای منتهی به هند را مسدود می‌كند

چین هشدار داد در صورتی كه هند به قرارداد سند طاس عمل نكند و حق آب پاكستان را ندهد این كشور نیز مسیر رودهایی كه به هند منتهی می‌شود را مسدود خواهد كرد.

به گزارش نما به نقل از فارس، چین هشدار داد در صورتی که هند به قرارداد سند طاس عمل نکند و حق آب پاکستان را ندهد این کشور نیز مسیر رودهایی که به هند منتهی می‌شود را مسدود خواهد کرد.

به گزارش دیلی پاکستان، رودهای هند از چین سرچشمه می‌گیرد این در حالی است که هیچ قراردادی برای تعیین حق آب هند وجود ندارد.

رسانه‌های هند اعلام کردند در صورتی که به قرارداد سن طاس عمل نشود هند و حتی بنگلادش از آب رودها محروم خواهند شد.

چین روی رود برهما پوترا 11 سد احداث کرده و هر زمان که بخواهد می‌تواند بدون فشارهای بین المللی این سدها را ببندد که در این صورت هند از 36 درصد آبهای خود محروم می‌شود.

بعد از تهدید چین مذاکره برای لغو قرارداد سند طاس که به سرپرستی نارندرا مودی نخست وزیر هند انجام می‌شد به حالت تعلیق درآمد و هیچ یک از مقامات هندی با این موضوع موافقت نکردند.

۱۳۹۵/۷/۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...