به گزارش نما به نقل از ایرنا: بانک جهانی اعلام کرد، با وجود اقتصاد بی رونق جهانی، تعداد افرادی که در سراسر جهان در فقر شدید به سر می برند، بیش از 100 میلیون تن کاهش یافته است.
طبق اعلام بانک جهانی، در حالی که در سال 2012، 881 میلیون تن روزانه یک دلار و 90 سنت درآمد داشتند، این رقم در سال 2013، کاهش و به 767 میلیون تن رسید.
'یونگ کیم' رئیس بانک جهانی روز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد، روند کاهش فقر و افزایش شکوفایی و رونق اقتصادی کشورها هم زمان با ناکارآمدی اقتصاد جهانی، امری قابل توجه است. آمار جدید موید پیشرفت های حاصله در زمینه کمک به کاهش فقر در بیست و پنج سال گذشته است. با وجود افزایش جمعیت، جهان در سال 2013 حدود 1.1 میلیارد فقیر کمتر از سال 1990 داشت.
به گفته رئیس بانک جهانی، این ارقام، جهان را به تحقق هدف سازمان ملل مبنی بر پایان دادن به فقر شدید تا سال 2030 نزدیک تر کرد. با این حال، تحقق این هدف نیازمند مقابله با نابرابری مزمن است.
طبق اعلام بانک جهانی، نابرابری درآمدی طی 25 سال منتهی به 2013 بیشتر شده است. با این حال، آمارهای جدید نشان می دهد که نابرابری درآمدی در بیش از 40 کشور، از جمله برزیل، پرو، مالی و کامبوج کمتر شده است.
بانک جهانی همچنین اعلام کرد، نیمی از کشورهای صحرای آفریقا در فقر شدید به سر می برند و یک سوم افراد فقیر جهان در کشورهای آسیای جنوب شرقی زندگی می کنند. کشورهای آسیای شرقی و آسیا- اقیانوس آرام، به ویژه چین، اندونزی و هند شاهد کاهش فقر بودند.
كاهش 100 میلیون نفری از تعداد فقرا در جهان
بانك جهانی اعلام كرد، با وجود اقتصاد بی رونق جهانی، تعداد افرادی كه در سراسر جهان در فقر شدید به سر می برند، بیش از 100 میلیون تن كاهش یافته است.
۱۳۹۵/۷/۱۲