به گزارش نما؛ محمدرضا هرمزینژاد مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف در گفتوگو با تسنیم«پویا» درباره آخرین وضعیت 6 تن از اساتید این دانشگاه که روز گذشته بر اثر سقوط آسانسور دچار آسیبدیدگی شده بودند، گفت: 6 استاد این دانشگاه که روز گذشته در آسانسور سلف مرکزی دانشگاه دچار سانحه شده بودند، امروز تحت عمل جراحی قرار گرفتند.
وی افزود: هنوز علت این حادثه مشخص نیست و باید از سوی کارشناسان اعلام شود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، تصریح کرد: در حال حاضر حال عمومی اساتیدی که دچار سانحه شده بودند، خوب است که به گفته پزشکان معالج، قرار است 2 تن از آنها ظرف یکی، دو روز آینده از بیمارستان مرخص شوند.
به گزارش تسنیم، روز گذشته،(دوشنبه، 12 مهر) 6 تن از اساتید دانشگاه صنعتی شریف بر اثر سقوط آسانسور سلف مرکزی این دانشگاه دچار آسیبدیدگی شدند.
اساتید حادثهدیده دانشگاه شریف تحت عمل جراحی قرار گرفتند
مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف از انجام عمل جراحی بر روی اساتید حادثهدیده این دانشگاه خبر داد و گفت: در حال حاضر حال عمومی این اساتید خوب است.
۱۳۹۵/۷/۱۳

