نسخه چاپی

بدترین اشتباه بان‌كی‌مون از دید بولتون

نماینده سابق آمریكا در سازمان ملل سفر بان‌كی‌مون برای اجلاس غیرمتعهدها در تهران را بزرگترین اشتباه وی خواند كه باعث مشروعیت تهران می‌شود.


به گزارش نما، فارس به نقل از پایگاه خبری «واشنگتن اگزمینر» نوشت: «جان بولتون»، نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل تصمیم بان‌کی‌مون، دبیر کل سازمان ملل برای حضور در اجلاس تهران را «بدترین اشتباه» وی از زمان نشستنش بر صندلی دبیرکلی این سازمان عنوان کرد.

جان بولتون در مصاحبه با این پایگاه خبری درباره حضور دبیرکل سازمان ملل در تهران گفت: «این کار به ایران مشروعیت می‌دهد... رفتن دبیرکل سازمان ملل به ایران، به این کشور مشروعیت می‌دهد. من بیش از بیست سال است بان‌ را می‌شناسم. این بدترین اشتباهی بود که او از زمان رسیدن به سمت دبیرکلی این سازمان مرتکب شده است».

پایگاه خبری واشنگتن اگزمینر نوشت: باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا سعی کرد در مراحل اولیه ریاست جمهوری‌اش نشان دهد برنامه‌هایش در خصوص ایران باعث اعتباربخشی به آمریکا در سطح بین‌المللی شد و تحمیل تحریم‌های شدیدتر علیه تهران را تسهیل کرد، اما سفر دبیرکل سازمان ملل به تهران بر تلاش‌های اوباما برای منزوی کردن ایران خط بطلان کشید.

جان بولتون همچنین سیاستهای دولت اوباما را توهم‌آمیز خواند و گفت امیدی ندارد وی با این سیاستها بتواند مانعی بر سر دستیابی ایران به چیزی که به زعم او بمب هسته‌ای است، شود.

۱۳۹۱/۶/۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...