به گزارش نما به نقل از باشگاه خبرنگاران، ابراهیم غفاری حق روانشناس عمومی اظهار داشت: اغلب والدینی که دو فرزند پسر دارند در زمان درگیری میان آنها، شرایط تحمل ناپذیری برای پدر و مادر به وجود میآید.
وی افزود: این شرایط معمولا به دلیل حسادت میان فرزندان اتفاق میافتد. به دلیل اینکه فرزند کوچکتر در بیشتر موارد متکی به والدین و مطیع دستورات آنهاست و از طرفی در حال مبارزه و به رخ کشیدن تواناییهای خود به برادر بزرگترش است.
غفاری حق تأکید کرد: معمولا پسر کوچک خانواده به دنبال توجه بیشتر والدین به خویش است و این در حالیست که پدر و مادر باید از نظر عاطفی به یک اندازه به آنها توجه کنند و هیچگاه فرزندان را به رقابت در بروز توانایی و استعدادهایشان تشویق نکنند.
این روانشناس در پایان گفت: والدین باید به یاد داشته باشند که در برخورد با درگیریها و دعوای میان فرزندان به ملایمت رفتار کنند و از قضاوت و تصمیم های عجولانه نسبت به آنها خودداری کرده و تا حد ممکن به استقلال کودکان احترام بگذارند.
والدین حس رقابت فرزندان را تحریك نكنند
والدین باید از نظر عاطفی به یك اندازه به فرزندان توجه كنند و هیچگاه آنها را به رقابت در بروز توانایی و استعدادهایشان تشویق نكنند.
۱۳۹۵/۷/۳۰