نسخه چاپی

اسدالله قره خانی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی نما:

در شرایطی نفت رشد صعودی دارد، چرا مشكلات همچنان پابرجاست

عکس خبري -در شرايطي نفت رشد صعودي دارد، پس چرا مشکلات همچنان پابرجاست

در شرایطی كه فروش ما دو برابر شده، قیمت نفت هم رشد صعودی دارد، مشكلاتی همچون حمل و نقل هم نداریم و درآمد هم زیاد شده، پس چرا مشكلات همچنان پابرجاست، این سئوال بزرگی است كه دولت باید به آن جواب دهد.

بیژن زنگنه در حاشیه دومین کنگره راهبردی نفت و نیرو اعلام کرد که به سطح تولید قبل از تحریم نزدیک شده ایم، این سخن زنگنه یعنی اینکه به زودی تولید روزانه نفت ایران به 4 میلیون بشکه خواهد رسید. با این حال علی رغم افزایش فروش نفت وضعیت معیشت مردم تغییری نکرده که هیچ در مواردی بدتر هم شده است.
در این خصوص سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس اظهار داشت: تا امروز سطح فروش نفت به سه میلیون و هشتصد هزار بشکه رسیده است و در آینده به 4 میلیون خواهیم رسید اما مهمتر از آن نگه داشتن سقف تولید است و به عبارتی باید تولید خود را پایدار کنیم.
اسدالله قره خانی با بیان اینکه برای رسیدن به سطح پایداری نیاز به سرمایه گذاری است، افزود: یک قاعده کار این است که ما بیائیم از سرمایه گذار خارجی بهره ببریم و با درآمدی که کسب می شود بپردازیم به تامین بودجه امور اولویت داری که در داخل کشور وجود دارد که مشخص هم هستند همچون رفع معضلات معیشتی مردم، تلاش برای کاهش بیکاری و انجام امور عمرانی کشور.
نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی به سئوال خود از مجموعه مدیران وزارت نفت اشاره کرد و گفت: از مدیران وزارت نفت پرسیدم که آیا پول فروش نفت و قراردادهای جدید پس از برجام به کشور پرداخته می شود که جواب دادند، پرداخت می شود.
وی با اعلام اینکه اطلاع دقیقی از رقم دریافتی های وزارت نفت طی این مدت ندارد، ادامه داد: قطعا ً این مبلع نسبت به آغاز دولت بسیار بالاتر است که علی اقاعده بخشی از آن باید در خود وزارتخانه هزینه شود، برخی هم به صندوق ذخیره ارزی برود و مابقی برای گشایش امور در داخل کشور هزینه شود که سئوال اساسی اینجاست که چرا این گشایش در معیشت مردم احساس نمی شود و مردم هر روز بیشتر دچار مشکلات مالی و معیشتی می شوند.
قره خانی به مشکلات نهادهای اجرائی در استانها در پرداخت هزینه جاری خود اشاره کرد و گفت:در حالی که مدعی هستیم فروش نفت ما افزایش یافته نباید اینگونه باشد که اکثر پروژه های عمرانی در سطح کشور، انجام نشود و دستگاهها حتی در هزینه های جاری شان هم دچا مشکل باشند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: باید این سئوال را از بانک مرکزی و وزارت اقتصاد پرسید که آیا درآمد حاصله از نفت به خرانه واریز می شود یانه و اگر واریز می شود چگونه تخصیص یافته و در نهایت باید پرسید چرا از کنار این در آمد حاصله زندگی و معیشت مردم بهبود نمی یابد.
وی قیمت هر بشکه نفت در بازارهای جهانی را حدود 50 دلار برآورد کرد و اظهار داشت: در شرایطی که فروش ما دو برابر شده، قیمت نفت هم رشد صعودی دارد، مشکلاتی همچون حمل و نقل هم نداریم و درآمد هم زیاد شده، پس چرا مشکلات همچنان پابرجاست، این سئوال بزرگی است که دولت باید به آن جواب دهد.

۱۳۹۵/۸/۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...