به گزارش نما به نقل ازایرنا، فدریکا موگرینی که جمعه شب وارد تهران شد، روز شنبه با حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری دیدار و آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات منطقه را مورد بررسی قرار داد.
موگرینی همچنین طی دو دور گفت و گوبا محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، درباره روابط دوجانبه ایران و اتحادیه اروپا، تحولات منطقه بویژه بحران جاری در سوریه و راه های پایان بخشیدن به آن رایزنی کرد.
در دور دوم مذاکرات ظریف و فدریکا موگرینی که با ناهار کاری همراه بود، در خصوص لزوم کمک های انساندوستانه به مردم سوریه، مبارزه با گروه های تروریستی و بررسی راه حل های سیاسی به تفصیل گفت وگو و تبادل نظر شد.
دور آتی گفت و گوهای سطح بالای تهران-بروکسل قرار است در ماه نوامبر به ریاست مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکای وزیر امور خارجه و هلگا اشمید معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل برگزار شود.
گفت و گوهای منظم دو طرف در حوزه های مختلف اقتصادی ،سیاسی و منطقه ای هر شش ماه یک بار در تهران یا بروکسل برگزار می شود.
موگرینی لحظاتی پیش تهران را ترك كرد
هماهنگ كننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از گفت و گو و رایزنی با مقامات جمهوری اسلامی ایران، لحظاتی پیش تهران را ترك كرد.
۱۳۹۵/۸/۸

