نسخه چاپی

فاطمه آلیا با اشاره به فساد های اقتصادی در گفتگو با نما:

توجیه فساد به‌جای مبارزه با فساد / در مبارزه با مفاسد اقتصادی در دولت اقدام و عمل دیده نمی شود

عکس خبري -توجيه فساد به‌جاي مبارزه با فساد / در مبارزه با مفاسد اقتصادي در دولت اقدام و عمل ديده نمي شود

یك بخش از شعار امسال، اقتصاد مقاومتی است. برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید آفاتهای آن را از بین برد و یكی از این آفاتها فساد اقتصادی است، لذا ضروری است دولت زمینه ابجاد فساد را از بین ببرد، اما دولت چه می كند، فساد رخ داده، اما دولت آن را توجیه می كند.

یک فعال اصولگرا با بیان اینکه دولت عزم جدی و استراتژی مشخصی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی ندارد، اظهار داشت: در حالی که مطالبه اصلی مقام معظم رهبری و مردم مبارزه با فساد است اما دولت در این مسیر کوتاهی می کند.
فاطمه آلیا از وجود یک برنامه ویژه در دولت در زمینه پاسخگوئی در برابر این مطالبه به حق خبر داد و گفت: به نظر می رسد یک هماهنگی در این زمینه بین دولتمردان وجود دارد و پاسخ های یک شکل را می شنویم.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم با یادآوری برخوردهای دولتمردان فعلی در مبارزه با فساد، عنوان کرد: در مجلس نهم وقتی از مردم گزارشاتی مبنی بر انجام یک فساد اقتصادی در دستگاههای دولتی به دستمان می رسید، دولتمردان در مقام پاسخگوئی ابتدا آن را انکار می کردند و پس از ارائه مستندات ، آن را کم اهمیت جلوه می داند.
این فعال اصولگرا نحوه برخورد اینچنینی دولت با مفاسد را بازی با شعور مردم خواند و افزود: در شرایط فعلی مردم از طریق نظارت همگانی و پیگیریهای مستمری که دارند، می دانند چه اتفاقی افتاده و نمی شود با توجیه ، با درک و فهم مردم بازی کرد.
وی با بیان یانکه برخورد دولت در دراز مدت به ضرر خودش است، اظهار داشت:امروزه برخورد با مفاسد اقتصادی در تمام دنیا به طور جد پیگیری می شود و این مسئله باید در نظام اسلامی به طریق اولی صورت بگیرد، که متاسفانه این دولت چنین اهتمامی ندارد.
آلیا وجود مفاسد اقتصادی را گسترش دهنده فقر و تبعیض در جامعه خواند و گفت: یکی از وظایف رئیس جمهور صیانت ازاجرای قانون اساسی در گفتار و عمل است، مقابله با فساد هم از اصول قانون اساسی است که در حال حاضر این وظیفه درست انجام نمی شود.
این فعال سیاسی به شعار امسال اشاره کرد و اظهار داشت:یک بخش از شعار امسال، اقتصاد مقاومتی است.
برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید آفاتهای آن را از بین برد و یکی از این آفاتها فساد اقتصادی است، لذا ضروری است دولت زمینه ابجاد فساد را از بین ببرد، اما دولت چه می کند، فساد رخ داده، اما دولت آن را توجیه می کند.
وی از بخش دوم شعار امسال یعنی اقدام و عمل یاد کرد و افزود: در مبارزه با مفاسد اقتصادی در دولت اقدام و عمل دیده نمی شود و گاها ً تنها حرفی از آن به میان می آید. دولت تلاش می کند با گفتار درمانی مرهمی برای دردهای مردمی باشد که با تمام وجود فساد را حس می کنند.آنهم فسادی که حق و حقوق آنها را ضایع کرده و نتیجه این برخورد هم جزء کاهش اعتماد و رویگردانی مردم از دولت چیز دیگری نیست.
آلیا به سپری شدن عمر دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: دولت تا کی می خواهد به همین سیاق کار خود را پیش ببرد.
نماینده مجلس نهم، حقوق های نجومی را هجوم به ارزشهای انقلاب برشمرد و اظهار داشت: در بحث صندوق ذخیره فرهنگی به فرهنگیان زحمت کش ظلم وافری شد. ضمن آن که مسئله دست اندازی به صندوق ذخیره فرهنگیان امروز مطلب اصلی بین مردم است ولی دولت و شخص رئیس جمهور آن را معوقه می نامند.
وی در پایان علت این مسئله را گسترش روحیه اشرافی گری در بین دولتمردان خواند و گفت: تنها نقطه امید مردم در برخورد با فسادها اقتصادی، قوه قضائیه است که امید داریم با همت و جدیت وارد این مسئله شوند و با متخلفین برخورد قاطع داشته باشند.

۱۳۹۵/۸/۱۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...