نسخه چاپی

قره‎خانی در گفت‎وگو با نما:

ركود در كشور از بین نرفته است / كشور با سونامی ركود مواجه است

عکس خبري -رکود در کشور از بين نرفته است / کشور با سونامي رکود واجه است

عضو فراكسیون ولایت گفت: اگر دولت بسته‏ های تشویقی برای بنگاه‌ها جهت صادرات تولیدات داخلی در نظر نگیرد در آینده نزدیك كشور با سونامی ركود مواجه خواهد شد.

اسدالله قره‎خانی، عضو فراکسیون ولایت مجلس در گفت‎وگو با نما، در خصوص ناکارآمدی دولت در طرح خروج از رکود، گفت: در بخش اقتصادی دولت با دو مؤلفه خروج بنگاه‏های تولیدی از رکود و کاهش نرخ تورم مواجه است.
وی افزود: دولت در بحث کاهش نرخ تورم تا حدودی موفق عمل کرده اما در بخش رکود نمی توانیم بیان کنیم که اتفاق خاصی در کشور رخ داده است اتفاقات صورت گرفته نیز به اندازه‌ای برجسته نیستند که بتوان بیان کرد که بنگاه‎های اقتصادی و تولیدی از نمیه فعال به فعال تبدیل شده‎اند.

وی ادامه داد: معتقدم دولت در بخش فعال کردن واحدها و بنگاه‏های تولیدی موفق عمل نکرده است.

قره‎خانی به انقباضی رفتار کردن بانک‌ها با واحدهای تولیدی اشاره و بیان داشت: دولت تدبیر و امید بانک‎ها را در حالت انقباضی قرار داده است و به آنها اجازه نداده تا به بنگاه‏های اقتصادی پول ترزیق کنند و مالکان بنگاه‌ها نتوانند مواد اولیه تولید محصولات کارخانه را تهیه و چرخ بنگاه تولیدی خود را بچرخاند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه به فشار بانک‎ها بر واحدهای تولیدی اشاره و اذعان داشت: فشار بانک‎ها بر بنگاههای تولیدی برای پرداخت اقساط و عدم توان بازپرداخت وام‎ها و به اجرا گذاشتن ضمانت‎های بانکی بنگاه‌های تولیدی توسط بانک‎ها دلیلی است تا رکود بر کشور حکم فرما شود.

وی با تأکید بر این مطلب که بانک‎ها بنگاه‎داری بلد نیستند، گفت: از آنجایی که بانک‏ها بنگاه داری بلد نیستند این موضوع باعث شده تا بسیاری از بنگاه‎های اقتصادی و واحدهای تولیدی تعطیل شود.
به گفته قره‌خانی موضوع صادرات نیز از جمله مواردی است که امروزه بر اقتصاد و رکود بر کشور تأثیر گذاشته است و تا زمانی که جایگزین مناسبی برای صادرات در بازارهای هدف پیدا نکنیم و توازون صادرات در کشور برقرار نشود نخواهیم توانست محصولات تولیدی را در خارج از کشور به فروش برسانیم.

وی گفت: اگر دولت بسته‏های تشویقی برای بنگاه‌ها جهت صادرات تولیدات داخلی در نظر نگیرد در آینده نزدیک کشور با سونامی رکود مواجه خواهد شد.

عضو فراکسیون ولایت به کاهش قدرت خرید مردم اشاره و تصریح کرد: امروزه قدرت خرید مردم بخصوص قشر کارمند و کارگر پایین آمده است و اگر کارخانجات نیز تولیدات خود را بخواهند در بازار داخلی عرضه کنند مردم قدرت خرید ندارند که تولیدات آنها را خریداری کنند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس اذعان داشت: رکود باعث شده تا کارخانجات داخلی از بازارهای رسمی و نامتعارف بودجه مورد نیاز تولیدات خود را تأمین کنند اما متاسفانه این امر برای کارخانجات مقرون به صرفه نیست و در نهایت با کارخانه‎داران را با مشکلات جدی مواجه خواهند شد.
قره‎خانی در خاتمه بیان داشت: دولت در بحث تشویق و پیدا کردن بازارهای هدف در کشورهای دیگر جهت صادرات محصولات داخلی نتوانسته به تعهدات خود عمل کند.

۱۳۹۵/۸/۱۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...