به گزارش نما؛ حمیدرضا ترقی در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان با تاکید بر اینکه اتحادیه اروپا برای همکاری با ایران یک سیاست راهبردی طرح کرده اظهار داشت: این سیاست یک سند و استراتژی طراحی شده در قبال ایران است که ادامه راه همان دموکراتهای آمریکا و خواسته های اصلی آمریکا در برجام های 2، 3و 4 است.
معاون بین الملل موتلفه اسلامی اظهار داشت: مذاکره در موضوعات غیر هسته ای مثل مسائل فرهنگی ،آموزشی، سیاسی، منطقه ای و همچنین هدف از بازگشایی دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا بیشتر تسهیل در مسائل مربوط به حقوق بشر دانسته شده است.
وی خاطر نشان کرد: از طرفی دیگر هر گونه سرمایه گذاری و همکاری اقتصادی اروپا در ایران منوط به پذیرفتن بندهای FATF قرار داده شده است که ایران باید به آن توصیه ها عمل کند.
وی افزود: در این طرح برخلاف نظر مقام معظم رهبری آنها خواستار پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی و عدم برخورد با دو تابعیتی ها شده اند که در نهایت از ایران خواسته شده استانداردهای حقوق بشری اروپا را بپذیرند و همچنین از زندانیان امنیتی نام برده که همه باید آزاد شوند.
ترقی تاکید کرد: این سیاست گذاری و استراتژی های تعاملات بین ایران و اروپا نشان دهنده این است که اتحادیه اروپا با توجه به اینکه تمام کشورهایش در ایران سفارت دارند،می خواهد از این دفتر برای نفوذ در کشور و دخالت در مسائل ایران استفاده کند.
معاون بین الملل موتلفه اسلامی با اشاره به تاکیدات قانون اساسی ایران درخصوص حفظ استقلال کشور و جلوگیری از سلطه بیگانگان تاکید کرد: به هیچ وجه نباید اجازه تاسیس چنین دفتری در ایران داده شود.
وی افزود: اگر چه الان بین اتحادیه اروپا،آمریکا و رئیس جمهور آمریکا اختلافاتی پدید آمده است اما الان اتحادیه اروپا همان سیاست اوباما و جان کری در منطقه را در قبال ایران دنبال می کند و ما نباید به چنین خواسته هایی تن بدهیم که همگی مغایر با استقلا ل و عزت ملی کشور است.
درخواست بازگشایی دفتر اتحادیه اروپا برای نفوذ در ایران است
ترقی با تاكید بر اینكه به موجب قانون اساسی نباید اجازه چنین دفتری در ایران داده شود گفت: اصرار اتحادیه اروپا مبنی بر بازگشایی آن مبنی بر بازگشایی دفتر آن در تهران نوعی سیاستگذاری و استراتژی به منظور نفوذ و دخالت درامور كشور است.
۱۳۹۵/۸/۲۶

