نسخه چاپی

جزئیات سخنرانی ذوالقدر در مجمع عمومی مجالس آسیایی

رئیس نمایندگان ایران در بین المجالس آسیایی گفت: ظهور و گسترش فعالیت گروه‌های تروریستی و افراطی همانند داعش، یكی از نتایج اینگونه سیاست‌های مداخله جویانه كشورهای غربی است.

به گزارش نما به نقل از نامه نیوز، نهمین مجمع عمومی مجمع مجالس آسیایی، صبح امروز (سه‌شنبه ٩ آذر ٩٥ ) در شهر سیم ریپ کشور کامبوج، آغاز شد. نشست مذکور پس از تصویب دستورکار و انتخاب اعضای هیئت رئیسه، با سخنرانی نایب رئیس مجلس ملی کامبوج ادامه یافت.

بنابراین گزارش، کشور ترکیه به عنوان رئیس دو سال آینده و بوتان، پاکستان، بحرین و امارات، به عنوان نواب رئیس انتخاب شدند. سپس جلسه با سخنرانی رؤسای هیئت‌های حاضر ادامه یافت.

سیده فاطمه ذوالقدر نیز که در رأس هیئت APA مجلس شورای اسلامی در نشست کامبوج شرکت کرده است، پس از سخنرانی نماینده کشور چین به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی با اشاره به چالشها و بحران‌های سیاسی و امنیتی و مشکلات عدیده در حوزه توسعه پایدار در آسیا، دو مفهوم صلح و توسعه پایدار را با یکدیگر مرتبط دانست و گفت: تردیدی نیست که بدون صلح و ثبات، زمینه و بستر لازم برای توسعه پایدار فراهم نخواهد شد و فقدان توسعه و پیشرفت در عرصه‌های مختلف، ریشه بسیاری از بی ثباتی‌ها و ناامنی‌ها است.

ذوالقدر در ادامه ضمن تأکید بر ضرورت شناخت صحیح ریشه‌ها و ماهیت بحران‌ها و درک واقعی از وسعت، ابعاد و پیامدهای آنها، دخالت قدرت‌ها و کشورهای خارجی در امور داخلی دیگران را از مهم‌ترین علل آنها دانست و اظهار داشت: ظهور و گسترش فعالیت گروه‌های تروریستی و افراطی همانند داعش، یکی از نتایج اینگونه سیاست‌های مداخله جویانه است.

وی افزود: آمریکا و سایر قدرت‌های توسعه‌طلب برای توجیه حملات و مداخله‌های خود ادعای مبارزه با تروریسم، جلوگیری از گسترش سلاح‌های کشتار جمعی و یا استقرار دموکراسی را مطرح می‌کنند، این در حالی است که رفتار و عملکرد آنان با شعارهایشان مغایر بوده و اساسی‌ترین اصول حقوق بین‌الملل، از جمله استقلال، حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشورها را نقض می‌کنند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی سکوت آمریکا در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و برخورد گزینشی و دوگانه آن با موضوع مبارزه با تروریسم را از جمله مصادیق عملکرد دوگانه آمریکا خواند.

ذوالقدر در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر ظرفیت بالقوه و بالفعل فوق‌العاده قاره آسیا در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی، خاطرنشان کرد: بدون تردید در صورت اراده سیاسی و همکاری کشورها با یکدیگر در استفاده از این ظرفیت‌ها، نه تنها امکان حل و فصل چالش‌ها و رفع مشکلات، وجود دارد، بلکه در نتیجه آن علاوه بر ارتقای جایگاه آسیا در معادلات جهانی، صلح، امنیت و توسعه در عرصه بین‌المللی افزایش می‌یابد.

وی در پایان تأکید کرد: اطمینان دارم آقای دکتر مجیدی، دبیرکل جدید APA و همکارانشان در دبیرخانه براساس وظایف محوله و با مشورت با کشورهای عضو، می‌توانند نقش مهمی در هماهنگی میان کشورهای عضو برای پیشبرد همکاری میان اعضا و طرح ایده‌های جدید در راستای تحقق اهداف اساسنامه ایفا کنند.

۱۳۹۵/۹/۹

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...