نسخه چاپی

تروریست‌ ها اسناد حلب را آتش زدند

منبعی میدانی در حلب اعلام كرد تروریست‌ها قبل از خروج از محله‌های «المشهد» و «صلاح الدین» اقدام به آتش زدن پایگاهها، مدارس و برخی مناطق مسكونی برای از بین بردن اسناد مهم همكاری خود با محور غربی و عربی كردند.

به گزارش نما به نقل از فارس: همزمان با توافق به دست آمده برای اخراج عناصر تروریستی از محلات جنوبی در شرق شهر حلب، تروریست‌های نورالدین الزنکی و احرار الشام تمامی اطلاعات و اسناد مربوط به همکاری با کشورهای غربی عربی را معدوم کردند.

یک منبع میدانی در گفت‌وگو با بین الملل فارس اعلام کرد: تروریستها قبل از خروج از محله‌های «المشهد و صلاح الدین» اقدام به آتش زدن پایگاهها، مدارس و برخی مناطق مسکونی کردند.

وی افزود: تروریستها با آتش زدن پایگاهها و از بین بردن اطلاعات درصدد هستند تا مانع از دسترسی نیروهای مقاومت به این اسناد مهم شوند.

این منبع میدانی افزود: براساس اطلاعات به دست آمده برخی اسناد شامل نوع همکاری تروریستها با کشورهای منطقه از جمله ترکیه و عربستان است.

وی گفت: برخی اسناد دیگر شامل نوع کمک رسانی‌ها به تروریست‌ها و شیوه انجام عملیات‌ها است که در ارتباط مستقیم با کشورهای غربی قرار دارد.

این منبع میدانی با بیان این که آخرین گروه تروریستها از محله سیف الدوله به محله صلاح الدین منتقل شدند، تأکید کرد، همه عناصر تروریستی با تخلیه مناطق المشهد و السکری به طور کامل به محله صلاح الدین منتقل شدند تا روند انتقال آغاز شود.ژ

با آنکه قرار بود ساعت شش به وقت محلی، اخراج تروریست‌ها با اتوبوس‌های سبزرنگ دولتی آغاز شود، اما گروههای مسلح از تعویق این مسئله خبر دادند اما به علت آن اشاره‌ای نکرده‌اند

۱۳۹۵/۹/۲۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...