نسخه چاپی

وجود ۵۶۰ كلاس خشت و گلی در سیستان و بلوچستان

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینكه اعتبار ۱۷۰ میلیارد تومانی برای تعادل بخشی فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده است، گفت: حدود ۵۶۰ كلاس خشت و گلی در سیستان و بلوچستان وجود دارد كه نیمی از آنها تا پایان سال جمع آوری می‌شود.

به گزارش نما به نقل از فارس، مرتضی رئیسی معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی بیشترین مدارس تخریبی کشور را دارا هستند، اظهار داشت: امسال برای استان سیستان و بلوچستان دولت و مجلس کار خوبی انجام دادند و یک ردیف اعتباری 170 میلیارد تومانی اختصاص دادند که البته هنوز از این اعتبار دریافتی نداشتیم، اما کار شناسایی مدارس و برگزاری مناقصات آن انجام شده است.

وی افزود: در سال گذشته کار کاهش و حذف کلاس‌های درس خشتی و گلی را در سیستان و بلوچستان آغاز کردیم و بر اساس کار میدانی که انجام شد، مشخص شد حدود 560 تا 570 کلاس خشت و گلی در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد که امسال و سال گذشته اعتبارات خوبی برای آنها گذاشته شد و تا پایان امسال نصف این کلاس‌های خشت و گلی جمع آوری می‌شود.

رئیسی با تأکید بر اینکه حدود 290 کلاس درس از مجموع 560 کلاس خشت و گلی در سیستان و بلوچستان تا پایان سال جمع آوری می‌شود، خاطرنشان کرد: مابقی را از اعتبار 170 میلیارد تومانی که اختصاص داده شده است کار جمع آوری و برچیده شدن آنها را انجام می‌دهیم.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان کمترین در کشور است، گفت: دلیل این موضوع افزایش جمعیت و رشد جمعیت دانش‌آموزی در استان سیستان و بلوچستان است؛ جا به جایی و خشکسالی‌هایی که در منطقه اتفاق افتاده است دلیل دیگر این موضوع است، زیرا دولت سرمایه گذاری عظیمی در استان سیستان و بلوچستان انجام داده است.

رئیسی تصریح کرد: با توجه به پیش بینی انجام شده و حدود 600 میلیارد تومان اعتباری که برای تعادل بخشی به فضاهای آموزشی در استان سیستان و بلوچستان اختصاص داده شده امسال یک سوم آن یعنی 170 میلیارد آن تحقق یابد و اگر این عدد مد نظر اختصاص پیدا کند، وضعیت فضاهای آموزشی در سیستان و بلوچستان را می‌توانیم به متوسط کشور برسانیم.

۱۳۹۵/۹/۲۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...