به گزارش نما به نقل از ایسنا، علی ابراهیمی در کارگاه آموزشی یک روزه بیمه بیکاری ویژه مدیران و کارشناسان حوزه بیمه بیکاری در اراک افزود: با سابقه 100 ساله در قانونگذاری کشور نزدیک به 11هزار عنوان قانون ایجاد شده است که بسیاری از این قوانین باهم موازی بوده و برخی مغایر با یکدیگر هستند.
ابراهیمی تاکید کرد: قوانین باید شفاف، مختصر و قابل فهم باشند تا مردم به راحتی از حقوق خود آگاه شوند.
وی افزود: از ابتدای هفته جاری رسیدگی به لایحه برنامه ششم آغاز شده است تا مصوبات پنج سال آینده کشور را رقم زند و توسعه کشور را به همراه داشته باشد از این رو باید این مهم با توجه و دقت بالا و بدون غفلت صورت گیرد.
ابراهیمی بیان کرد: اشکالات در حوزه قانون جدی است و بسیاری از افراد در دولت و قانونگذاری به موضوع کثرت قوانین توجه نکردهاند.
وی با بیان اینکه فعالیت نظام آموزشی ما هدفمند نیست، افزود: در پذیرش دانشجو و نحوه آموزش نیز بر اساس آمایش سرزمین کار نکردهایم و فارغالتحصیلان مدرک به دستی را تربیت کردیم که قادر به انجام کارهای تولیدی و مهارتی نیستند.
نماینده مردم شازند تصریح کرد: سیستم آموزشی و دانشگاهی باید به فکر رفع نواقص در جهت آموزش کارآفرینانه باشد، همچنین قوانین باید به گونهای باشند که دفاع از حقوق کارگران را به دنبال داشته باشند.
كثرت قوانین ایراد اساسی در قانونگذاری كشور است
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی گفت: كثرت قوانین یك ایراد اساسی در قانونگذاری كشور است.
۱۳۹۵/۱۰/۲

