به گزارش نما به نقل از ايسنا،این تیم در حال حاضر مولکولهایی را کشف کردهاند که به گلوکز متصل میشود. بنابراین آنها تصمیم به ساخت یک پوسته گرفتند که حاوی انسولین بوده و در زمان حضور قند، محموله خود را آزاد میکند.
بیماران مبتلا به دیابت که انسولین تزریق میکنند، همواره با مشکلاتی مواجه هستند که سبب محدود شدن فعالیت و سخت شدن زندگی آنها میشود.
حال تصور کنید که با این داروی جدید، بیماران میتوانند یک هفته را بدون نیاز به کنترل مداوم سطح قند خون یا تزریق انسولین به راحتی سپری کنند.
این محققان در حال تلاش برای ایجاد یک سیستم هستند که انسولین را در پاسخ به سطح گلوکز ارائه کرده و در صورت بالاتر رفتن قند خون مقادیر بیشتری از انسولین را آزاد میکند.
متاسفانه در حدود 400 هزار نفر در بریتانیا به دیابت نوع یک مبتلا بوده که از این میزان نزدیک به 30 هزار نفر کودک هستند.
دانشمندان دانشگاه بیرمنگام اظهار کردند که این کپسول برای آزمایشات حیوانی تا پنج سال آینده و بلافاصله پس از آن برای انسانها آماده خواهد بود.
این روش درمانی جدید میتواند تغییر روشی در درمان دیات نوع یک باشد و به بیماران اجازه خواهد داد بدون نگرانی درباره وضعیت خود و نظارت مداوم، با آزادی عمل بیشتری به زندگی خود ادامه دهند.
این پروژه جدید توسط بنیاد تحقیقاتی دیابت نوجوانان(JDRF)، موسسه خیریه بریتانیایی که به منظور پیدا کردن درمانی برای دیابت نوع یک با دانشمندان همکاری میکند پشتیبانی میشود.
كپسول جدیدی كه میتواند جای تزریق انسولین را بگیرد
دانشمندان در دانشگاه بیرمنگام در حال توسعه كپسولهای هوشمندی هستند كه در بدن گردش كرده و در زمان بالا آمدن سطح قند خون، انسولین ترشح میكند.
۱۳۹۵/۱۰/۱۴