رسول سنایی راد، معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه در خصوص اختلافات داخلی هیئت دولت به نما گفت: آقای روحانی اختلافات درون هیئت دولت را انکار کرده، در حالی که باید برخی مسائل اختلافی، در میزهای کارشناسی حل شود، تا به تریبون ها و رسانه های عمومی کشیده نشود.
وی ادامه داد: کارکرد مثبت حل اختلافات دور میزهای کارشناسی این است که طرفین حضور دارند و به شکل کارشناسی مسائل مطرح می شود و موضوعی از دیدها در جلسه کارشناسی پنهان نمی ماند، لذا ابهامی باقی نمی ماند و به ایجاد یاس و نا امیدی در مردم منتهی نمی شود.
سنایی راد با اشاره به اینکه امید مردم را نسبت به آینده، عملکرد مسئولین رقم می زند خاطر نشان کرد: با این اختلافات که به تریبون های عمومی کشیده می شود، ذهنیتی پدید می آید که مردم احساس می کنند در بین مسئولین اختلافات جدی وجود دارد و مرجعی برای حل این اختلاف در دولت وجود ندارد.
وی ادامه داد: در کابینه مرجع رسیدگی به اختلاف وزرا، رئیس جمهور است که در بین آنها قضاوت صورت دهد و هماهنگی لازم را بین مجموعه برقرار کند، در حالی که وجود این اختلافات نشان از نوعی ناهماهنگی در کابینه و بین اعضای آن حکایت می کند.
معاون سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری به مسئولین، خاطر نشان کرد: ایشان می فرمایند، مسئولین اختلافات را به جای طرح از تریبون ها در جلسات خصوصی خود حل کنند و به مردم لبخند بزنند که تولید امید در آنها ایجاد کند نه اینکه با طرح مسائل اختلافی یاس و نا امیدی را در مردم رقم بزنند.
وی تصریح کرد: وزیری که دست به طرح این موضوع از رسانه ها زده است، شاید مشاورانش به وی مشورتی داده اند که موجب نوعی اعصبانیت در وی شده است و یا جوابی از طرف مقابل دریافت نکرده باشد و تصورش این است که برای دفاع از خود، اگر موضوع را به سطح رسانه ها بکشاند، طرف مقابل در فشار مضاعف قرار میگیرد
وی در پایان گفت: اما برخی دیگر از وزرا هدفشان از طرح این مسائل اختلافی بین وزرا در رسانه ها، جنگ روانی برای پیشبرد اهدافشان است تا از مزیت مدیریتی خود نهایت بهره برداری را ببرند.
رسول سنایی راد در گفتگو با نما:
دود اختلافات وزرا در چشم مردم/ دولت چند تكه حاصل مدیریت روحانی/ وزرا اختلاف را به رسانه ها نكشند/ اختلاف وزرا در میزهای كارشناسی حل شود
در كابینه مرجع رسیدگی به اختلاف وزرا، رئیس جمهور است كه در بین آنها قضاوت صورت دهد و هماهنگی لازم را بین مجموعه برقرار كند، در حالی كه وجود این اختلافات نشان از نوعی ناهماهنگی در كابینه و اعضای آن دارد.
۱۳۹۵/۱۰/۱۵