به گزارش نما به نقل از الف، توکلی گفت: گاهی بررسی یک پرونده مدت ها طول می کشد. معاون اول یک دولت پس از چند سال محاکمه و یک رشوه گیر پس از 13 سال محاکمه شد. مردم مطمئن باشند گزارش دهند ما رسیدگی می کنیم. فساد از بعد از جنگ در ایران آغاز شد و امروز به این نقطه رسیده است.
وی در مورد طرح مرتبط با اعلام حقوق مدیران افزود: مردم چرا نباید بدانند مدیران و وزرا و نمایندگان کشور چقدر حقوق می گیرند؟ آن وقت مشخص می شود فردی که برای عروسی فرزندش شاهانه مراسم گرفته از کجا آورده است. باید در یک سایت روشن مطرح شود. البته در این مورد آزادی مطبوعات مهم است. بر اساس قانون دسترسی و انتشار آزاد اطلاعات دستگاه های دولتی حق ندارند روی هر نامه ای مهر محرمانه بزنند و اگر مردم از آنها درخواست اطلاعات کردند باید ارائه کنند.
احمد توکلی گفت: صدا و سیما خیلی زور دارد و باید اجرای این قوانین را مطالبه کند. همه توقع داریم مقام معظم رهبری اقدام کند و نماینده مجلس و رسانه و دولت و مردم خودشان را نمی بینند. همه ما مسئول هستیم با فساد مبارزه کنیم. مطمئن باشید سیستم فساد دارد شبکه ای کار می کند و حتی رسانه می خرند. فساد در رسانه ها وجود دارد.
رئیس هیئت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت اظهار کرد: در یکی از استانها یک نماینده مجلس زمین مفتی را از بنیاد مستضعفان و جانبازان گرفت. قاضی اول این نماینده با نفوذ را محکوم کرد و در تجدید نظر هم محکوم شد. پرونده رفت در مرحله بعدی و باز هم محکوم شد و ساختمان تخریب شد و این نشان دهنده قضات سالم است.
احمد توکلی در مورد افشاگری قانونی و غیرقانونی گفت: این افشاگری ها در روش و نیت متفاوت است. گاهی افشاگری می کنیم فرد یا مقام و نهادی را بکوبیم اما یک وقت وظیفه ای احساس می شود و برای درمان یک بیماری جای بیماری را نشان می دهیم که باید غیرخطی و غیر سیاسی باشد. اما امروز طوری فساد رسانه ای می شود که مردم می گویند همه فاسد هستند.
روایت توكلی از شفافیت و مبارزه با فساد
احمد توكلی رئیس هیئت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با حضور در برنامه متن و حاشیه شبكه سه به تشریح فعالیت های این موسسه پرداخت.
۱۳۹۵/۱۰/۱۸