به گزارش نما به نقل از خبرآنلاین، در بخشی از گزارش 35 صفحهای کریستوفر استیل، مأمور فراری MI6 آمده است که سازمان امنیت فدرال روسیه (FBS) در ماه آوریل توانست با هک کردن تلگرام به پیامهای مبادله شده مخالفان دولت مسکو دست پیدا کند.
دوروف، مؤسس تلگرام ضمن مصاحبه با مادربورد، قویاً هک شدن تلگرام را تکذیب کرد و گفت آنچه در ماه آوریل اتفاق افتاد هک پیامها نبود بلکه تحتفشار قرار گرفتن اپراتور مخابراتی MTS در روسیه بود تا با دریافت کد ورود به تلگرام از طریق اس ام اس (روش SMS intercept login requests) به پیامهای مخالفین دولت روسیه دست پیدا کنند.
درواقع در این روش درخواست کد جدید از طریق پیامک ارسال میشود و سرویس مخفی روسیه با کنترل اپراتور مخابراتی سعی میکند کد ارسالشده از سرور تلگرام را قبل از کاربر روی سیستم مخابراتی دریافت کرده و وارد باکس کاربر شود.
(گفته میشود چنین روشی روی اکانت ایرانهای نیز رخداده است)
دوروف ادعا کرد این روش هک نیست و تاکنون کسی نتوانسته است شکاف امنیتی داخل ارسال و دریافت پیام به وجود آورده و پیامها را از آنِ خود کند.
بحث هک کردن تلگرام موضوع داغی در رسانههای آی تی جهان در 24 ساعت گذشته شده و Nadim Kobeissi محقق امنیتی ادعا کرده است که هک تلگرام و کامپرومایز کردن سرور تلگرام کاری ندارد . البته جونز هاپکینز از ماتئو گرین گفته اگر این صحت داشته باشد خیلی بد است!
بههرحال دوروف ضمن رد این ادعا افزود اغلب کاربران از سیستم تأیید دو مرحلهای استفاده کرده و بنابراین نگران هک شدن اکانت شان نیستند.
سرویس مخفی روسیه تلگرام را هك كرده؟
در بخشی از گزارش جدید ام آی سیكس علیه ترامپ از هك شدن تلگرام توسط سرویس مخفی روسیه / FSB (كا گ ب سابق) صحبت شده است كه در ماه آوریل 2016 رخداده است.
۱۳۹۵/۱۰/۲۳