نسخه چاپی

برنامه اجلاس گفتگوی فرهنگی ایران و جهان عرب

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی: اولین اجلاس گفتگوی فرهنگی بین ایران و جهان عرب از دوم تا پنجم بهمن در تهران و اختتامیه آن در مشهد برگزار می شود.

به گزارش نما ، ابوذر ابراهیمی ترکمان در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما درباره اولین اجلاس گفتگوی فرهنگی بین ‌ایران و جهان عرب افزود: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفتگوی بین کشورها را از 30 سال پیش آغاز کرده است و با استفاده از زبان مشترکی که از این راه پیدا کردیم گفتگوهای فرهنگی را بنا نهادیم.

وی ادامه داد: در گام اول، این حرکت را با اندیشمندان جهان عرب آغاز کردیم و تصمیم داریم در سال های بعد کشورها و قاره های دیگر را نیز به گفتگوی فرهنگی دعوت کنیم.

ابوذر ابراهیمی ترکمان گفت: در اولین اجلاس گفتگوی فرهنگی ایران و جهان عرب 85 نخبه از 12 کشور جهان عرب حضور دارند و تاکنون شش پیش نشست در کشور های تونس، لبنان، قطر و ایران برگزار شده است.

وی ادامه داد: قرار است در این اجلاس شش محور مختلف از جمله جایگاه جوانان و زنان اندیشمند ایرانی و عرب در شش دانشگاه مختلف از جمله دانشگاه های علامه طباطبایی و الزهرا (س) بررسی شود.

دبیر اولین اجلاس گفتگوی فرهنگی ایران و جهان عرب گفت: اختتامیه این اجلاس پنجم بهمن در دل برنامه مشهد 2017 و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.

۱۳۹۵/۱۰/۲۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...