به گزارش نما به نقل از خبرآنلاین؛ ساختمان پلاسکو درحالی بعد از ۳.۵ ساعت سوختگی فروریخت که تعداد زیادی آتشنشان درحال اطفای حریق در بیرون و داخل ساختمان بودند.
پیش از این اعلام شده بود ۲۵ آتشنشان مصدوم شدهاند. هنوز اطلاع جدیدی از میزان خسارتها و تلفات این حادثه دردست نیست.
تنها شانسی که اکنون وجود دارد، فرونریختن ساختمان روی نیروهای امدادی در اطرافش بود. با این حال ۲۰۰ آتش نشان مشغول خاموش کردن آتش بودند.
ساختمان پلاسکو ۱۵ طبقه است و ۵۳ سال پیش ساخته شده است. پلاسکو زمانی مدرنترین و مرتفعترین ساختمان ایران بود.
بیشتر واحدهای فوقانی این مرکز تجاری، تولیدی پوشاک بوده است. انباشت پارچه در این طبقات، باعث گسترش آتش و ناکامی آتش نشانان در مهار و خاموش کردن آن بود.
خالدی سخنگوی اورژانس گفت: مصدومان تا کنون بالای 30 نفر بودند. هنوز از احتمال اینکه کسی از عزیزان آتش نشان دچار حادثه شده باشد خبر دقیقی نداریم. فقط از کسبه می خواهیم خونسردی خود را حفظ کنند و به محدوده خطر نزدیک نشوند.
ساختمان پلاسكو كاملا فروریخت، آتشنشانان زیرآوار ماندند+ عكس

لحظاتی پیش، ساختمان پلاسكو كه ساعت ۸ صبح امروز در آتش گرفتار شده بود و ۱۲ طبقه از آن درحال سوختن بود، ناگهان فروریخت.
۱۳۹۵/۱۰/۳۰

