نسخه چاپی

گزارش اختصاصی نما ازمراسم تشییع آیت الله خسرو شاهی :

وداع با پیكر شاگرد علامه طباطبایی و امام راحل (ره)/آیت الله خسرو شاهی همه را به دین داری تشویق می كرد

عکس خبري -وداع با پيکر شاگرد علامه طباطبايي و امام راحل (ره)/آيت الله خسرو شاهي  همه را به دين داري تشويق مي کرد

پیكر آیت‌الله خسروشاهی با حضور جمعی از طلاب ، روحانیون ،مردم و بازاریان برای سفر ابدی بدرقه شد.

مراسم تشییع پیکرآیت الله خسرو شاهی از مقابل حوزه علمیه مروی برگزار شد ،محلی که شاگردان زیادی از محضر این استاد کسب فیض کرده بودنند.
در این مراسم علاوه بر مردم و طلاب ،آیت‌الله رشاد، مدیر حوزه‌های علمیه استان تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین شهاب مرادی، حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی وزیر دادگستری، و آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد هم حضور داشتند.
آیت‌الله سیدابراهیم خسروشاهی در مدرسه فیضیه با علامه طباطبایی آشنا می‌شود و رابطه‌شان به دوستی نزدیکی با علامه می‌انجامد و در جلسات تفسیر و اخلاق ایشان شرکت می‌کند.
او همچنین به مجلس درس فقه آیت‌الله بروجردی راه می‌یابد و از آنجا وارد جرگه اصحاب جامع‌الاحادیث می‌شود.
دروس خارج اصول را نزد مرحوم عبدالجواد اصفهانی شاگردی می‌کند و در بحث‌های فقهی منزل مرحوم آیت‌الله گلپایگانی به همراه بزرگانی چون مرحوم آیت‌الله شیخ علی‌پناه اشتهاردی و مرحوم آیت‌الله مشکینی حاضر می‌شود.
حجت الاسلام حسینی یکی از استادان حوزه در خصوص اینکه فقدان آیت الله خسرو شاهی ضایعه بزرگی برای حوزه های علمیه کشور است ،به خبرنگار نما گفت: مرحوم خسرو شاهی مربی بزرگی برای حوزه‌های علمیه کشور بود ،این استاد عظیم ،انسانی بود که علم و عمل را هر دو با هم داشت ،در ضمن یک الگویی بزرگی برای طلاب علمی کشور محسوب می شد ، برای ما افتخار بزرگی بود که در مکتب ایشان تعلم پیدا میکردیم .
رضویان یکی از شاگردان آیت الله خسرو شاهی گفت: مرحوم خسرو شاهی مظهر تقوی و ذکر و خدمت خالصانه به جامعه علمی و دینی کشور بودنند، دل‌باختگی ایشان به اسلام و انقلاب اسلامی،و ارادت به رهبرمعظم انقلاب اسلامی زبانزد حوزویان بود ،ایشان تمام زندگیشان را وقف اسلام و اهل بیت کردنند ، من فقدان حضرت آیت‌الله خسروشاهی را به حضرت بقیة‌الله (عج)، رهبر انقلاب و حوزه‌های علمیه و جامعه دینی تسلیت می‌گوییم.
حجت الاسلام حجتیان از دیگر شاگردان آیت الله خسرو شاهی گفت:آن مرحوم فرد پرهیزگاری بود که با دوری از تجملات و پرهیز از گرایش به دنیا سرمنشا خیر و برکات فراوانی برای شاگردانشان بودنند ، از ایشان می توان به عنوان مظهر زهد و تقوا یاد کرد .
حجت السلام قدسیان استاد حوزه درباره خدمات مرحوم خسرو شاهی به جامعه علمی و حوزوی کشور گفت: او عارفی بود که تربیت و رشد طلبه ها برای او بیش از هر چیزی مهم تر بود ،غیرت دینی و دل پر درد او برای کمک به حوزه های علمیه و دین از ویژگی های بارز اخلاقی اش بود .
او همه را به دین داری تشویق میکرد و در مشی او یک شوریدگی خاصی وجود داشت که برای مسائل دینی و علمی زمان زیادی صرف میکرد و بسیار پرتلاش در این عرصه بود.
موسویان ازعلمایی که در 22 سال پیش توفیق شاگردی آیت الله خسرو شاهی را داشت گفت : در دوران طلبگی به منزلش ایشان می رفتیم و از وجود علمی شان بهره می بردیم ، تاثیر گذاری استاد به حدی بود که هرکس به محضر ایشان شرف یاب می شد از محضر علمی استاد بهره می برد .این استاد به عنوان یک عالم عامل به تمامی حوزه های معرفتی شناخته می شد اشراف ایشان به فلسفه و کلام برای جامعه حوزوی خود موزنه ای محسوب می شد.
گفتنی است آیت‌‌الله سیدابراهیم خسروشاهی در سال 1303 در کرمانشاه به دنیا آمد، پدرش سیدهاشم، فرزند حاج سیدجعفر از متدینین خسروشاه (خسروشهر) بود. وی در جوانی به محضر مرحوم آیت‌الله حاج شیخ عباس تهرانی می رود و شیفته اخلاق و جاذبه‌های معنوی آیت‌الله شیخ عباس تهرانی می شود و میل به طلبگی در او شدت می‌یابد.
آیت‌الله خسروشاهی پس از آن با فدائیان اسلام و سپس با امام آشنا شد و شجاعانه و عاشقانه در وادی مبارزه با رژیم طاغوت قدم می گذارد ودر این راه و برای افشای چهره واقعی رژیم پهلوی و رژیم طاغوت از هیچ کوششی دریغ نکرد. امام در نامه ای از ایشان به "سیدالعلما" تعبیرکردند.
این عالم فقید بزرگوار که تیرماه سال جاری به منظور زیارت بارگاه مطهر حضرت علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به مشهد سفر کرده بود، به هنگام ادای فریضه نماز، دچار سانحه و شکستگی از ناحیه لگن شد ومدتی را در بیمارستان رضوی مشهد بستری و تحت عمل جراحی قرار گرفته بود .
تا اینکه آیت‌الله خسروشاهی روز شنبه در سن ۹۲ سالگی به دلیل کهولت سن دار فانی را وداع گفت. رهبر معظم انقلاب هم با پیامی درگذشت این عالم پارسا» و سالک الی الله را تسلیت گفتند واز خداوند رحمت و مغفرت و علوّ درجه برای ایشان مسألت کردنند .
نماز میت بر پیکر آیت الله خسروشاهی ،توسط آیت‌الله ضیاء‌آبادی، تولیت آستان امام‌زاده صالح (ع) اقامه شد.پیکر این عالم ربانی پس از تشییع بر دستان مردم در بازار تهران ، درشهرری ودر جوارمطهر حرم شاه عبدالعظیم حسنی(ع) به خاک سپرده شد.

۱۳۹۵/۱۱/۴

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...