نسخه چاپی

دبیر جشنواره فیلم فجر در گفتگو با نما مطرح كرد :

20 درصد بلیت ها در گیشه به فروش می رسد / اكران فیلم ها در 30 استان كشور از 14 بهمن

عکس خبري - 20 درصد بليت ها در گيشه به فروش مي رسد / اکران فيلم ها در 30 استان کشور از 14 بهمن

محمد حیدری دبیر جشنواره فیلم فجر گفت: در جشنواره سی و پنجم فیلم فجر شاهد پوست اندازی و تحول در سینمای كشور خواهیم بود .

محمد حیدری دبیر سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار نما گفت: از مجموع 95 فیلمی که مورد ارزیابی هیات داوران قرار گرفت ،در نهایت 33 فیلم در بخش مسابقه سینمای ایران یا همان سودای سیمرغ ،11 فیلم در بخش چشم انداز سینمای ایران و11 فیلم در بخش مستند به بخش نهایی این جشنواره راه پیدا کرد .
دبیر جشنواره فیلم فجر گفت: مراسم افتتاحیه این جشنواره 9 بهمن در برج میلاد با معرفی برگزیدگان اقلام تبلیغاتی سینمای ایران که شامل پوستر و تیزر است آغاز می شود . قرار است دراین مراسم از محمد کاسبی بازیگر سینما و تلویزیون ،تورج منصوری فیلمبردار ،غلامرضا موسوی تهیه کننده سینما و فرهاد توحیدی فیلمنامه نویس تجلیل شود .
برج میلاد میزبان رسانه های گروهی خواهد بود و پردیس ملت نیز به عنوان کاخ مردمی جشنواره فعالیت خواهد کرد. همچنین در برج میلاد که برای اهالی رسانه و صاحبان آثار است، امسال فرش قرمز نخواهیم داشت،دلیل آن هم به خاطر حواشی سال گذشته است .
وی افزود: نمایش فیلم های جشنواره از دهم بهمن در برج میلاد برای رسانه ها و منتقدان و سینماگران آغاز می شود .
در سینماهای مردمی هم از یازدهم بهمن فیلم ها اکران خواهد شد ، همزمان با تهران در 30 استان کشور هم فیلم های این دوره از جشنواره از 14 بهمن اکران می شود . 80درصد بلیت های جشنواره هفته گذشته پیش فروش شده است ،اما 20در صدبلیت ها در گیشه سینما ها فروخته خواهد شد .
حیدری با اشاره به حضور رسانه ها در این دوره از جشنواره گفت: امسال نمایندگان 220 رسانه در جشنواره ثبت نام کردند که در برج میلاد به تماشای آثار می نشینند.
وی افزود : طی جلسات و گفتگوهای متفاوت درباره فراخوان جشنواره، و با توجه به شرایط سینمای ایران مقرر شد یک بخش را به عنوان چشم انداز داشته باشیم .امسال فیلم اولی ها حضور پر رنگی داشتند و حضور جوان ها پر رنگ بود. مجموعه چشم انداز مورد بررسی قرار گرفت و قرار شد از فیلم های اول بدون رده بندی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: امسال 17 فیلم از سینماگران جوان ، 6 فیلم از خانم ها در جشنواره حضور دارند که اتفاق مبارکی است. حضور جوان ها با رویکردهای امروز جامعه ، و توجه به فضاهای اجتماعی و سیاسی در مضمون فیلم های امسال به ظرافت در آن پرداخته شده است که این سلیقه هیات انتخاب بوده است که باید به آن احترام بگذاریم در ضمن معدل فیلم ها نسبت به سال گذشته بالا است.
دبیر سی و پنجمین جشنواره فیلم فجردرباره استفاده از مشاوران هنری گفت: بهروز غریب پور مدیر سینمای رسانه های گروهی (برج میلاد) و مجید مظفری (مدیر کاخ مردمی- پردیس ملت) در خدمت شان خواهیم بود و من از این دو هنرمند تشکر می کنم که این مسئولیت را پذیرفتند.
حیدری همچنین درباره کنار گذاشتن فیلم «امپراطور جهنم» نیز تصریح کرد : این فیلم به کارگردانی پرویز شیخ طادی انتخاب شد و تلاش کردیم تا در بخش چشم انداز سینمای ایران دیده شود و هر 44 فیلم از شرایط یکسان برخوردارند. تهیه کننده این فیلم نپذیرفت که این فیلم در بخش چشم انداز باشد و هیات انتخاب هم قبول نکرد تا این فیلم در بخش مسابقه حضور داشته باشد.فیلم زمانی به هیات انتخاب داده شد که 20 دقیقه از آن کم بود و فیلم آماده نبود.
حیدری اظهار داشت: ما تمایل داشتیم تا فیلم به جشنواره راه پیدا کند و حتی یک هفته منتظر ماندیم تا فیلم به جشنواره برگردد اما سازندگان گفتند تنها می خواهند در بخش مسابقه باشد.درست بود اجازه می دادند تا مردم این فیلم را ببینند.
همه تلاش مان را کردیم با توجه به اهمیت این موضوع که مربوط به داعش است این فیلم را مردم ببینند که متاسفانه تهیه کننده اجازه نداد. البته هیات انتخاب نسخه کامل فیلم را ندیدند چون زمانی که فیلم به هیات انتخاب ارائه شد، کامل نبود.
دبیر جشنواره فیلم فجر درخصوص افزایش آمار فیلم های این دوره گفت: طبق مقررات جشنواره در مرحله اول 28 فیلم انتخاب شدند، ساختار جشنواره باید تغییر کند زیرا هر سال تقاضاها از سوی عوامل سینما بیشتر می شود.
سال گذشته 22 فیلم در جشنواره شرکت داشت و امسال در فراخوان اعلام کردیم با توجه به حضور زیاد فیلم ها 28 فیلم انتخاب شود، نظر هیات انتخاب هم این بود که 5 فیلم دیگر اضافه شود.
حیدری همچنین گفت: هر سال تعداد تولیدات سینمای ایران اضافه می شود و این شکل برگزاری نمی تواند پاسخگو باشد. ما می خواستیم 22 فیلم در جشنواره به نمایش درآید اما بسیاری از فیلم ها بیرون می ماندند. شورای سیاستگذاری باید تصمیم جدید بگیرد زیرا این شکل، پاسخگوی سینمای ایران نخواهد بود.
دبیر جشنواره فیلم فجردر خصوص مضمون فیلم های این جشنواره گفت: در این سبد سینمایی ژانرهای مختلفی را درنظر گرفته ایم و باید به سلایق احترام می گذاشتیم و بر اساس واقعیت های موجود فیلم ها را انتخاب می کردیم . موضوعات اجتماعی و جوانان، بحثی است که نمی توان آن را نادیده گرفت. ما هم تلاش کردیم تا همه سلیقه ها و نیاز ها در آثار وجود داشته باشد .
فیلم های امسال نسبت به سال گذشته تنوع بیشتری دارد زیرا تعداد فیلم ها بیشتر است.

۱۳۹۵/۱۱/۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی: