به گزارش نما به نقل از افکارنیوز، محمد یوسفی درباره اینکه آیا قطع گاز مرغداریها به دنبال افت دما در برخی از استانهای کشور، به فرآیند جوجه ریزی آسیبی وارد نمیکند؟ اظهارداشت: وقتی که لازم باشد در استانی گاز قطع شود، ابتدا گاز مراکز صنعتی، سپس مرغداریها و بعد از آن گاز منازل قطع میشود.
وی اضافه کرد: مرغداریهایی که مجهز به سیستمهای گرم کننده دوگانه سوز هستند میتوانند به جای گاز از گازوئیل استفاده کنند.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی تصریح کرد: در حال حاضر مساله مهمتر این است که شرایط جوی و بارندگی باعث کاهش عرضه مرغ در بازار تهران شده است.
یوسفی با بیان اینکه حدود ۷۵ درصد مرغ مورد نیاز استان تهران از استانهای دیگر وارد میشود، افزود: بارندگی سبب ایجاد مشکلاتی در زمینه تردد وسایل نقلیه و ورود مرغ به استان تهران و بحث عرضه و تقاضا نامتعادل میشود.
وی اضافه کرد: به همین دلیل طی روزهای اخیر قیمت مرغ در بازار تهران حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ تومان نسبت به اوایل هفته جاری گران شده است.
یوسفی قیمت هرکیلوگرم مرغ زنده را به صورت نقدی بین ۴۶۰۰ تا ۴۷۰۰ تومان، مرغ آماده طبخ در عمده فروشی ۶۸۰۰ تومان و در غرفههای میادین میوه و تره بار سطح شهر را ۶۶۸۰ تومان اعلام کرد.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور در بخش دیگری از سخنان خود، تجمع چند روز قبل مرغداران در مقابل مجلس را مورد اشاره قرار داد و اظهارداشت: در این تجمع تولیدکنندگان مرغ گوشتی و مرغ تخم گذار حضور داشتند.
یوسفی ادامه داد: تولیدکنندگان مرغ تخم گذار به مشکلات پیش آمده ناشی از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و خساراتی که در این زمینه متحمل شدهاند؛ اعتراض داشتند ضمن اینکه پرداخت دیرهنگام غرامت تولیدکنندگان توسط بیمه، یکی دیگر از مواردی بود که مرغداران به آن معترض بودند.
وی اضافه کرد: تولیدکنندگان مرغ گوشتی نیز ۳ سال متوالی است که به دلیل تولید زیاد درحال زیان هستند به طوری که سال قبل قیمت مرغ ۷۵۰۰ تومان بود اما اکنون به زیر ۷۰۰۰ تومان رسیده است.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی در اظهارنظری جداگانه درباره آخرین وضعیت صادرات مرغ از کشور اظهارداشت: در حال حاضر تنها برخی استانها از جمله خراسان جنوبی صادرات بسیار محدودی به کشورهایی مانند افغانستان دارند.
یوسفی با اشاره به متوقف شدن صادرات مرغ و تخم مرغ در پی شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشور افزود: تا پایان آبان ماه حداکثر حدود ۳۰ تا ۴۰ هزارتن مرغ از کشور صادر شده است و فکر نمیکنم تا آخر سال ما بتوانیم چیزی صادر کنیم.
وی کل صادرات مرغ را در سال گذشته ۷۰ هزارتن اعلام و اضافه کرد: این عدد بسیار ناچیز است و ما باید سالانه حداقل ۴۰۰ هزارتن صادرات داشته باشیم.
بیمه خسارت مرغداران را نمیدهد
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینكه صادرات این كالا در سالجاری به یك دوم سال قبل كاهش یافته است، گفت: بیمه خسارت مرغداران را نمیدهد.
۱۳۹۵/۱۱/۲۷