نسخه چاپی

درمان امتلاء با حجامت

دستیار تخصصی طب سنتی گفت: هرگاه میزان خون در بدن افزایش یابد یا یكی از اخلاط در بدن زیاد‌تر از حالت طبیعی باشد این وضعیت امتلاء نامیده می‌شود, برطرف كردن امتلاء و دفع مواد زائد از بدن راه‌های متعددی دارد كه حجامت و فصد در رفع امتلا كمك‌كننده است.

به گزارش نما، محمد انصاری‌پور درباره حجامت اظهار کرد: همانطور که می‌دانید افراط و تفریط در سته ضروریه یا همان اصول 6 گانه سلامتی موجب بیماری می‌شود، نخستین گام در درمان رفع علت بیماری یعنی تغییر سبک زندگی به سمت تعادل است.



وی افزود: بوعلی سینا معتقد است که برای درمان همه بیماریها نیاز به اقدامات درمانی مثل پاکسازی و اصلاح سوء‌مزاج لازم نیست بلکه اکثر بیماریها با اتخاذ یک تدبیر درست اصلاح می‌شوند که شامل رفع علت آن بیماری و اصلاح شیوه زندگی است.



این دستیار تخصصی طب سنتی درباره حجامت خاطرنشان کرد: یکی از موادی که بدن تمایل زیادی به حفظ آن دارد, خون است که وظیفه رساندن غذا و اکسیژن به سلول‌های بدن را دارد, در حقیقت قوه مدبره بدن این ماده را در بدن احتباس می‌کند.



انصاری‌پور یادآور شد: هرگاه میزان خون در بدن افزایش یابد یا یکی از اخلاط در بدن زیاد‌تر از حالت طبیعی باشد، این وضعیت امتلاء نامیده می‌شود؛ برطرف کردن امتلاء و دفع مواد زائد از بدن راه‌های متعددی دارد که یکی از روش‌های ساده آن حجامت و فصد است که باید تحت نظر پزشک انجام شود.



وی تصریح کرد: در خونگیری علاوه بر خروج مواد زائد، مواد مفید بدن نیز خارج می‌شود, استفاده از داروی مسهل برای دفع مواد زائد نیز همین حکم را دارد.



این دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: ابن سینا معتقد است بسیاری از بیماریهای ناشی از سوء مزاج و امتلاء نیاز به درمان دارویی و خروج مواد از بدن ندارند چه بسا با یک تدبیر درست و اساسی درمان شوند.

۱۳۹۵/۱۲/۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...