نسخه چاپی

محمدجواد كریمی قدوسی در گفتگو با نما:

پذیرش توافقنامه پاریس به معنای تسلیم دولت به خواسته‌های نظام سلطه است

عکس خبري -پذيرش توافقنامه پاريس به معناي تسليم دولت به خواسته‌هاي نظام سلطه است

عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: پذیرش توافقنامه پاریس از سوی جمهوری اسلامی ایران نوعی تسلیم دولت به خواسته‌های نظام سلطه است.

محمدجواد كريمي قدوسي، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي و نماينده مردم كلات و مشهد در واكنش به پذيرش داوطلبانه قرارداد پاريس از سوي دولت كشورمان، گفت: توافق‌نامه پاريس در واقع برای حفظ محیط ‌زیست به امضاء رسيده تا بشر بتواند از فاجعه زیست‌محیطی و تغيير اقليم و توسعه گازهاي گلخانه‌ای و جابجايي گسترده آب‌وهوا جلوگيري به عمل آورد.
وي در ادامه بابیان اين مطلب كه ازآنجایی‌که كشورهاي قدرتمند ظريفت توليد سوخت هسته‌ای را دارا هستند، افزود: از زماني كه اين موضوع در سازمان ملل مطرح شد كشورهاي صنعتي و آمريكا از پذيرش اين توافقنامه سرباز زده‌اند و تاکنون اين توافقنامه را امضاء نکرده‌اند.
عضو كميسيون امنيت ملي و سيات خارجي مجلس ادامه داد: پذيرش توافقنامه پاريس از سوي جمهوري اسلامي ايران به‌نوعی تسليم دولت به خواسته‌های نظام سلطه را اعلام می‌کند.
كريمي قدوسي ورود ايران به بازار آزاد و باز كردن دروازه‌های كشور بر روي كالاهاي جهان با تعیین تعرفه پایین از اقدامات داوطلبانه دولت برشمرد و ادامه داد: اين در حالي است كه بسياري از كشورها قبول نكردند كه بازارشان بر روي كالاهاي كشورهاي جهان باز باشد چراكه معتقد هستند هنوز ازنظر صنعتي كشورشان به حدي از رشد و بالندگي نرسيده است.
وي در ادامه به توافق برجام اشاره كرد و ادامه داد: با توجه به این‌که مركب توافق هسته‌ای، توليد هسته‌ای كشورمان را براي 20 سال متوقف كرده و تنها دل خودمان را به شش هزار سانترفيو‍‍‍ژ و داشتن 300 كيلو اورانيوم غنی‌شده خوش كرده است مانده‌ام دولت چگونه می‌خواهد اين توافقنامه را داوطلبانه امضاء كند؟
عضو شوراي مركزي فراكسيون ولايت در خانه ملت با تأكيد بر اين مطلب كه صنايع و كارخانجات كشورمان سوخت فسيلي استفاده می‌کنند، گفت: نمی‌دانم ايران با داشتن تنها هزار مگاوات انرژي هسته‌ای و عدم وجود زیرساخت‌ها در توليد انرژي باد و خورشيد چگونه می‌خواهند چرخ صنعت را بچرخاند؟
نماینده مشهد گفت: با پذيرش توافق‌نامه پاريس از سوي دولت كشورمان استفاده از سوخت‌های فسيلي در كارخانجات باعث خواهد شد تا غرب عليه كشورمان مرتب قطعنامه صادر كند.
وي ادامه داد: بودونبود ايران در توافق‌نامه پاريس تأثيري در كاهش آب و توسعه گازهاي گلخانه‌ای ندارد و ضرورت دارد تا در این زمینه اجماع جهاني ايجاد شود.
كريمي قدوسي بيان كرد: مقام معظم رهبري بارها تأکید فرموده‌اند كه فاجعه‌ای كه نظام استكبار جهاني به جهان می‌زند از بعد تخريب محیط ‌زیست به‌مراتب فاجعه‌اش وسیع‌تر از بمب هسته‌ای، زدن به چند كشور است و امروز بلايي كه كشورهاي قدرتمند نظام سلطه بر سر محیط ‌زیست وارد می‌کنند ايران عددي در اين زمينه محسوب نمی‌شود.
وي در خاتمه تصريح كرد: نظام سلطه همواره استانداردهاي را كه براي كشورهاي جهان تدوين می‌کند براي خود قبول ندارد.

۱۳۹۵/۱۲/۱۳

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...