به گزارش نما به نقل از میزان: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات با اشاره به اینکه ایجاد تغییر در رویه وزارت آموزش و پرورش امری بدیهی است گفت: دیر یا زود باید تغییراتی در وزارت آموزش و پرورش صورت گیرد ولی اینکه ما بخواهیم فرضیه فرار به جلو را اتخاذ کنیم روشی درست نیست.
اسدالله عباسی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره طرح تغییر زمان آغاز مدارس به دلیل شدت آلودگی هوا در فصول پاییز و زمستان که از سوی برخی از نمایندگان مجلس مطرح شده است اظهارکرد: این طرح در حال حاضر یک طرح پیشنهادی است وبه صورت قطعی برای آن تصمیمگیری نشده است زیرا این موضوع روال قانونی دارد که باید طی شود.
وی افزود: درحال حاضر وضعیت فعلی ما در آغاز مدارس که از اول مهر شروع شده و تا اوایل خرداد به اتمام میرسد و بعد از آن مدارس سه ماه تعطیل میشود روند خوبی نیست و در هیچ کجای دنیا اینگونه عمل نمیشود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه ما یک روش کلیشهای را درباره آغاز مدارس در پیش گرفتیم تاکید کرد: اگر تعطیلات عید،رسمی و آلودگی هوا را هم در طول سال تحصیلی مدارس محاسبه کنیم متوجه خواهیم شد که روندی که برای شیوه تحصیلی دانشآموزان در پیش گرفتیم درست نیست.
عباسی تصریح کرد: تعطیلات زیاد مدارس در طول سال تحصیلی سبب شده است که بسیاری از دانشآموزان از کلاسهای تقویتی و معلمان خصوصی استفاده کنند و این خیلی برای وزارت آموزش و پرورش خوشایند نیست که با وجود بیش از یک میلیون معلم این روش در مدارس نهادینه شود.
وی با اشاره به اینکه ایجاد تغییر در رویه وزارت آموزش و پرورش امری بدیهی است گفت: دیر یا زود باید تغییراتی در وزارت آموزش و پرورش صورت گیرد ولی اینکه ما بخواهیم فرضیه فرار به جلو را اتخاذ کنیم روشی درست نیست.
عضو کمیسیون اموزش و پرورش تاکید کرد: ما باید زمان سال تحصیلی 9 ماه را باید استاندارد کنیم تا تعطیلاتی چون ایام عید و تعطیلات رسمی در روند کاری مدارس تاثیری نگذارد.
عباسی تصریح کرد: باتوجه به تنوع آب وهوایی که در کشورما وجود دارد امکان ایجاد تغییرات پیرامون آغاز مدارس وجود دارد اما بدون شک اقدامات لازم باید در این راستا با یک نگاه کارشناسی و مطالعات دقیق صورت گیرد.
بازگشایی مدارس در تابستان غیر ممكن نیست
عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات با اشاره به اینكه ایجاد تغییر در رویه وزارت آموزش و پرورش امری بدیهی است گفت: دیر یا زود باید تغییراتی در وزارت آموزش و پرورش صورت گیرد ولی اینكه ما بخواهیم فرضیه فرار به جلو را اتخاذ كنیم روشی درست نیست.
۱۳۹۵/۱۲/۱۸